Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Детски часовник MyKi Junior

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Детски часовник MyKi Junior

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

MyKi

Детски часовник MyKi Junior

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Избери цвят:
Избери как да купиш

Поръчка на нова SIM карта с нов абонамент.

 
iИзбери една от опциите, за да продължиш
Цена в брой
Цена на лизинг
3. Избери абонаментен план:
MyKi Junior Red
divider
АБОНАМЕНТЕН ПЛАН
Смени плана
Джуниър 13,99
13,99 лв.
24 месеца срок на договора
В България

Неограничени видео обаждания в България и Зона ЕС

Неограничени минути в мобилната мрежа на Yettel

50 минути за България и роуминг в ЕС

Виж повече
 
4. Цени на MyKi Junior Red
Плащаш сега
79,99лв.
Плащаш на месец
Джуниър 13,99with НОВА КАРТА КАТО НАШ НОВ КЛИЕНТ
13.99лв.
Няма наличност
Цени на лизинг с предплащане
Плащаш сега
79,99лв. в брой
Джуниър 13,99
13,99 BGN

Виж детето си, където и да се намира, с новия MyKi Junior

Нека бъдем честни – в динамичния свят, в който живеем, времето, което отделяме на децата, става все по-оскъдно. Когато ходиш на работа или имаш извънредни ангажименти, в съзнанието ти винаги се появява образът на малкия палавник, който ти липсва. На всичкото отгоре, не можеш да спреш да се тревожиш какви ги върши, а ти просто няма как да се измъкнеш от купчината с документи, доклади и срещи.

И въпреки, че не можем да направим много за натоварения график, имаме една нелоша идея как да бъдеш близо до твоето дете по всяко време и от всякаква дистанция. Тук идва на помощ новият часовник MyKi Junior, който освен да показва времето, може да те свърже с детето когато поискаш. А тъй като технологиите постоянно напредват, вече е възможно не само да го чуеш, но и да го видиш в пълен блясък благодарение на новата функция за двупосочни видео разговори. Като допълнителен бонус, новият часовник от серията предлага и четири много забавни и образователни игри, така че малчуганът ти никога да не скучае.

За да свържеш часовника с твоя смартфон е необходимо да свалиш и активираш безплатно мобилното приложение MyKi Junior през Google Store или App Store, след което да въведеш в него 10-цифрения сериен номер на устройството (ID посочено на кутията) и на SIM картата, с която се използва.

Видео и гласови обаждания

Новата функционалност на часовниците от серията на MyKi вече позволява провеждането на видео обаждания между часовника и смартфон, който разполага с апликацията на устройството MyKi Junior. Подобно и на другите модели от серията, се поддържат и гласови обаждания, като няма ограничение в техния брой към номерата в адресната книга. Единственото условие за осъществяване на свързаност е наличие на активна SIM карта в часовника.

Watch to Watch комуникация

Децата могат да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi Junior устройства. След като одобрите приятелството между децата през приложението MyKi Junior, те ще могат да разговарят и да си разменят снимки, гласови и емоджи съобщения помежду си.

Разрешени номера

През меню "Контакти" в приложението могат да се добавят номерата, на които е разрешено да комуникират с детето. А както се досещаме, те може да са много на брой. Затова новият MyKi Junior няма ограничения за броя контакти, които можеш да добавяш в групите „Семейство“ и „Приятели“. Ако искаш може да дадеш същите права и на други членове на семейството да проследяват и комуникират с часовника. За целта е необходима инсталация на приложението MyKi Junior на всички други смартфони, които ще имат достъп до часовника. По този начин баба и дядо също ще могат да знаят, какво се случва с малкия и кога ще им дойде на гости.

Точно местонахождение

MyKi Junior дава информация за местонахождението на детето с точност до 10 метра за открити пространства благодарение на вградения в часовника GPS приемник. По този начин, родителите могат да проследят във всеки момент локацията на детето, носещо часовника. Тази опция е налична в приложението MyKi Junior. В секция "История на местоположението" се вижда движението на детето през целия ден. Приложението пази историята на посетените локации и изминати маршрути в рамките на последните 30 дни.

Зони за сигурност

Чрез тази опция на приложението може да се определи бърза безопасна Wi-Fi зона, като например в рамките на дом, училище или жилището на приятел. Тя помага за точно локализиране на детето в затворени помещения. Ако то напусне тази зона, родителите ще бъдат незабавно уведомени на смартфона си чрез приложението MyKi Junior.

SOS функция

За по-голяма сигурност на детето, часовникът дава възможност при нужда да набере предварително зададени през мобилното приложение номера чрез главния бутон на устройството.

Възможности за персонализация

Сега децата разполагат с многообразие от възможности да променят според своя вкус началния екран на своя часовник MyKi Junior. Могат да сменят визията на дисплея, да избират между три различни формата за час и дата, както и цвета на темата. Часовникът разполага и с три различни мелодии при обаждания, съобщения и аларми. Можеш да избираш дали устройството да бъде в режим вибрация или тих режим в зависимост от конкретния случай. Все пак няма да бъде приятно часовникът да звънне докато детето решава задачи по математика на дъската пред целия клас, нали?

Игри и приложения

Устройството разполага с още полезни джаджи като калкулатор, фенерче, акселерометър за проследяване на стъпки, разстояние и изгорени калории. Както всички знаем, физическата активност е много важна за правилното развитие на децата. Затова чрез приложението MyKi Junior на вашия телефон, можете да се превърнете в личен треньор на детето си. Това става като зададете чрез приложението на смартфона си дневни цели за изминато разстояние или изгорени калории според ръста и теглото. По този начин ще мотивирате малчугана да поддържа своята физическа форма.

В допълнение, часовникът разполага с четири забавни игри с образователна насоченост, благодарение на които детето ще може да убие скуката, докато те чака да се върнеш вкъщи.

Важно е да отбележим, че смартфон приложението MyKi Junior позволява ограничаване на игрите за интервал от време, определен от теб. През останалото време те няма да бъдат активни, което ще позволи на детето да залегне над уроците.

Чат и съобщения

В днешно време видео и гласовите функции никога не са достатъчни за едно дете. Ето защо MyKi Junior може да прави още неща, като например да изпраща и получава текст, картинки, емоджита, както и гласови съобщения.

Аларми и графици

В днешно време децата имат не по-малко отговорности от възрастните. Училище, домашни, извънкласни дейности и какво ли още не. Затова е важно да свикнат със следването на графици и отговорности. Смартфон приложението MyKi Junior предлага опция за задаване на аларми и напомняния за събуждане, излизане за училище, сън и други, които се синхронизират автоматично с часовника. Така винаги ще си сигурен, че нещата вървят според плана.

Детският часовник MyKi Junior се ползва заедно с мобилно приложение MyKi Junior, което може да се свали безплатно от Google Play и AppStore.
За да се използва детския часовник MyKi Junior, е необходима SIM карта и свързаност на устройството с интернет. Yettel предлага устройството с план Джуниър 12.99. За да се използва мобилното приложение MyKi Junior също е необходима свързаност с Интернет.
Мобилното приложение Myki Junior не се предоставя от Yettel, а от трето лице – “Алтерко Роботикс” ЕООД и при регистрация потребителят следва да приеме общите условия на “Алтерко Роботикс” ЕООД.
В тази връзка, Yettel не носи отговорност за наличието на приложението и съхраняваната в него информация, за функциите или съдържанието на или в приложението.Yettel България не носи отговорност и не може да контролира промените в приложението и въвеждането на нови или премахване на съществуващи функционалности в него и др.

Общи
Категория: 
Детски часовници
Функции
Характеристики: 

Цветен капацитивен тъч дисплей, OGS

1,44” Цветен чувствителен на допир екран
Висока резолюция 240 х 240 пиксела
Ярки и наситени цветове, 16M
Камера: 0,3 mpx

Иновативен интерфейс

Интуитивен и лесен за ползване независимо от възрастта на детето

Свързаност

Wi-Fi, GSM, 3G, Location-Based Service(LBS), GPS , Google maps tracking , местоположение в реално време, с точност на локализация до 10 метра, история на местоположението.

Зони за сигурност на детето

Благодарение на Wi-Fi технологията можете да създадете бърза зона за сигурност.

-Ако детето Ви напусне посочен периметър, ще получите веднага съобщение за това.
-Също така е достатъчно да посочите коя Wi-Fi мрежа да следи часовникът, за което не е нужно дори да знаете паролата на тази мрежа.

Памет

Часовникът MyKi съхранява информация за движението на часовника и обажданията от и към него, така че при непредвидена загуба на връзка със сървъра, след възстановяването й, да може да я обнови.

Батерия

500 mAh / 72 часа в режим Stand by MyKi има вградена батерия, която се зарежда със стандартно micro USB зарядно. Може да се зареди както през компютър, така и чрез електрозахранването. За да бъде използван активно часовника през целия ден, е добре да бъде оставен на зарядно през нощта.

Високоговорител и микрофон

Чрез микрофона, камерата и високоговорителя на GPS/GSM часовника, детето може да провежда гласови и видео обаждания, както и да записва гласови и/или видео съобщения, които изпраща до родителя през чата на приложението MyKi Junior, инсталирано на неговия смартфон.

Микро USB

Слотът се използва за зареждане на часовника MyKi. Зареждането на устройството става както в електрозахранването, така и през компютър. Кабелът за зареждане се намира в кутийката на MyKi.

Съдържание
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
13,99
лв./месец
3,99
лв./месец
79,99
лв. в брой
17,98
лв./месец
12,99
лв./месец
14,99
лв./месец
149,99
лв. в брой
27,98
лв./месец
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени за лизинг са на месец при сключване на 12- или 24 месечен договор за лизинг и при сключване на договор за мобилни услуги за план Джуниър 13.67 за същия срок.

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за плана.

Възможно е закупуване на часовник MyKi в брой на преференциална цена при сключване на договор за план Джуниър 13.67.

Часовник MyKi може да се закупи без сключване на договор за мобилни услуги на посочената цена без план.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Yettel, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Добре е да знаете:

За ползване на функционалностите на детския часовник MyKi Junior е нужна регистрация в приложението MyKi Junior, което се предоставя от трето лице чрез съвместима операционна система.
Видео разговорите, проведени през часовника MyKi Junior, ако се ползва с план от Yettel, се осъществяват през мрежата на Yettel.
Видео разговорите, проведени през приложението MyKi Junior с часовника, се осъществяват през мрежата, която ползва потребителят на приложението и изразходват от МВ на съответния оператор.
Телефонът и приложението MyKi Junior могат да работят и в роуминг, съгласно стандартните цени за разговори и мобилен интернет в съответната държава извън ЕС. Потреблението в роуминг в зона ЕС изразходва от включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС.
След изчерпване на включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС за план Джуниър 13.67 скоростта на връзката пада до 64 kbps.