Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Лаптоп на топ цена

ACER Extensa 15

38 ,99 лв/месец

809 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

LENOVO V15 IML 15.6

40 ,99 лв/месец

849 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

LENOVO IdeaPad 3

46 ,99 лв/месец

989 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

ACER Swift 3 14

42 ,99 лв/месец

889 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

HUAWEI MateBook D15 15.6

36 ,99 лв/месец

769 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

LENOVO ThinkPad L14

49 ,99 лв/месец

1039 ,99 лв в брой

с план Интернет Макс 37,88
Купи Онлайн

Получаваш и 2-годишен лиценз за OfficeSuite с включени PDF редактор, Mail и календар. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане
Често задавани въпроси

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да, можеш да заявиш, че искаш да получиш фактура докато правиш своята поръчка.

Да. Онлайн магазинът на www.telenor.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust и валиден до 06.03.2020г, който подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Yettel. За плащанията с банкова карта, Yettel използва услугите на Wirecard – международен платежен оператор, отговарящ на най-високите изисквания относно сигурността на вашите картови данни. Компанията е сертифицирана с най-високо ниво (Ниво 1) по PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) пред Mastercard и VISA. Данните за картите не се съхраняват в приложенията на Yettel, а директно се предават на сървърите на платежния оператор, като комуникацията е защитена посредством SSL криптиране. Веднъж въведени, данните за банковата карта се токенизират, а реалните данни биват съхранени на надеждни сървъри, които не са достъпни през интернет връзка. В допълнение, всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията в Купи Онлайн.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Yettel

За София и големите градове доставката отнема до 2 дни след обработване на поръчката. А за по-малките населени места сроковете зависят от графика на куриера. Можеш да проследиш статуса на своята поръчка в "Профил > Моите поръчки" и в страницата на Европът.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш: Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

В електронния формуляр или стандартния формуляр за отказ трябва да попълниш IBAN номер, на който ще преведем сумата, която е нужно да възстановим. Сумата ще възстановим до 14 дни от момента, в който сме получили заявката ти за отказ. В случай че си закупил стока, сумата ще бъде възстановена до 14 дни от момента, когато получим върната от теб стока.