Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

HUAWEI Watch Fit 2 Active Edition

You are here

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI Watch Fit 2 Active Edition

Summer Smartwatch Promo
Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

HUAWEI

HUAWEI Watch Fit 2 Active Edition

Choose your storage and style here:

Pick your color

Choose color:
Leasing options
One time
In installments
HUAWEI Watch Fit 2 Pink Silicone Strap
Цена в брой
234,99BGN in cash
One-time payment
234,99BGNBGN
Out of stock
One-time payment
234,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

General
Category: 
Смарт часовници
Compatibility: 
с Android 6.0 или по-нова версия; iOS 9.0 или по-нова версия
Features
Features: 

Марка: Huawei
Вид продукт: Часовник
Модел: Active Edition
Дисплей: 1.74-инчов цветен AMOLED 
Резолюция: 336 x 480 пиксела, PPI 336
Цвят: Midnight Black, Sakura Pink

Материал
:
- Преден корпус: полимер
- Заден корпус: полимер

Каишка
- Midnight Black силиконова каишка
- Sakura Pink силиконова каишка

Бутон: Докосване на цял екран, страничен бутон
Работна температура на околната среда: -10 ℃ – +45 ℃
Микрофон: Да
Говорител: Да

Сензори: 9-осов IMU сензор 
- Акселерометър 
- Жироскоп
- Геомагнитен

 

Позволява на пръстите да летят, а очите да бродят.
Със своя 1,74-инчов AMOLED дисплей, рамкиран до съвършенство от ултратесни рамки, HUAWEI WATCH FIT 2 ви дава точно това, от което се нуждаете, само с повдигане на китката. От тренировки до входящи обаждания, всичко е готово за вас по освежаващ и естествен начин.
- Съотношение екран към тяло: 72.2%
- По-голяма площ на дисплея: 18.6%

Носете информация за сърцето ви до китката.
HUAWEI WATCH FIT 2 се предлага с креативни AOD дизайни за всичките си зашеметяващи циферблати, а безкрайният Watch Face Store улеснява изработването на стилове, които ви отиват. Пъргавият циферблат съдържа съкровищница от ежедневни функции, така че вашият персонализиран изглед е в удобна опаковка.

Поставете любимата си каишка.
Active Edition предлага плътно, успокояващо кожата прилягане.

Линк към това, което обичате.
HUAWEI WATCH FIT 2 се отличава с иновативен „Link“ дизайн с натискане и освобождаване, което означава, че смяната на каишките е толкова лесна, колкото и смяната на гривни. Имате нужда от различен цвят? Просто натиснете, превключете и сте готови!

Натиснете, за да прехвърлите.
Задайте снимка от телефона си като циферблат на часовника, като я прехвърлите само с едно докосване, и покажете цели изображения на примамливия квадратен екран. След това продължете да докосвате, за да поберете още повече моменти от живота ви на екрана.

Батерия, която е над и отвъд.
Пълното зареждане на часовника ви осигурява до 10 дни типична употреба или 7 дни интензивна употреба6, което означава, че можете да слушате без ограничения и да живеете пълноценно, без да губите съня си! Можете дори да получите цял ден на използване само с 5-минутно зареждане.

Типична употреба: 10 дни
Използват се настройките по подразбиране, 30 минути разговори по Bluetooth на седмица, 30 минути аудио възпроизвеждане на седмица, разрешено е наблюдение на сърдечната честота и проследяване на съня, 30 минути упражнения на седмица, известяване за съобщения е активирано (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден) и екранът се включва 200 пъти на ден.

Интензивна употреба: 7 дни
Използват се настройките по подразбиране, 30 минути разговори по Bluetooth на седмица, 30 минути аудио възпроизвеждане на седмица, мониторинг на сърдечната честота и HUAWEI TruSleep™ са активирани, 60 минути упражнения на седмица, известяване за съобщения е активирано (50 SMS съобщения, 6 обаждания, и 3 аларми на ден) и екранът се включва 500 пъти на ден.

*Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от продуктовите разлики, навиците на потребителите и промените в околната среда.

Останете мобилни, останете свързани.
HUAWEI WATCH FIT 2 не е просто часовник. Tова е вашият истински комуникационен център, с поддръжка на Bluetooth обаждания, бързи отговори на съобщения и импортирани контакти! Където и да отидете, можете да сте спокойни, знаейки, че вашите обаждания идват до китката ви и вие решавате дали да отговорите или не.

Плъзнете надясно за копринено гладко изживяване.
Плъзгането надясно ще ви отведе до екрана на HUAWEI Assistant∙TODAY, който показва информация за времето или възпроизвеждането на музика. Можете дори да използвате този жест, за да събудите Гласовия асистент, за наистина лесен достъп до услуги.

Навременни напомняния, за да останете информирани.
HUAWEI WATCH FIT 2 е асистентът в ежедневието на вашите мечти, като ви държи свързани с напомняния в реално време, като същевременно синхронизира съобщения и имейли от вашия телефон.

Кажете и прозвънете.
Вашето желание е неговата команда — просто кажете какво ви трябва и вашият часовник ще се погрижи за останалото, от настройване на аларма, до проверка на времето или заснемане на снимка. Плъзнете надясно на екрана HUAWEI Assistant∙TODAY и натиснете бутона за гласов асистент или натиснете бутона за начало за 1 секунда, за да активирате гласовия асистент10 и да започнете да извършите неща със свободни ръце.

Слушайте без граници.
HUAWEI WATCH FIT 2 поддържа независимо възпроизвеждане на музика на плейлиста, които можете да зададете в приложението на телефона, и да ги съпоставите с конкретни тренировки – за да влезете в унисон, дори когато телефонът ви не е под ръка!

Мотивира ви да се движите.
С ексклузивни фитнес анимации и гласово водени загряващи разтягания за 7 общи тренировки, включително бягане, колоездене и плуване, можете да извлечете максимума от всяка тренировка.

 

 Загряване преди бягане.
Загрейте преди да започнете, следвайки анимираните упътвания на часовника си, за да нагласите ума и тялото си за тренировка!

• Текущи данни в реално време
Часовникът следи сърдечната честота и показва зоната на сърдечната ви дейност, като същевременно предоставя аудио сигнали в реално време. Данните за бягане (разстояние, темпо, пулс в реално време и други) се четат на глас на всеки километър и интелигентния спътник е на разположение през цялата сесия, за да ви информира, докато бягате.

• Разтягания след бягане.
Следвайте анимираните ръководства за след бяганията, за да разтегнете и отпуснете мускулите си, за да увеличите максимално производителността, като същевременно избягвате ненужното натоварване на тялото.

• Седите твърде дълго? Изправете се на крак.
HUAWEI WATCH FIT 2 може да наблюдава активността ви през определени периоди от време и да предоставя звукови анимации за възпроизвеждане с докосване, които ще ви помогнат да се разтегнете, ако сте седели твърде дълго.

• Най-добрият приятел на един бегач.
Часовникът е и вашият личен треньор, базиран на китката, който синхронизира персонализирани планове за обучение, които се основават на вашите данни за движение в приложението Huawei Health. Смарт показателите, като индекс на сила при бягане и тренировъчно натоварване, вземат предвид разстоянието, сърдечната честота и темпото, за да ви дадат забележителна резултати и да ви вкарат в едно неудържимо бягане.

• Проучете нови активности с 97 режима на тренировка.
97 режима на тренировка ви дават всички необходими инструменти, за да останете активни и ангажирани, с вярно проследяване на всичките ви бягания, карания и екскурзии.

• Разхождайте се свободно и в безопасност.
Със своята поддръжка за сателитните системи GPS, Beidou, GLONASS, Galileo и QZSS и по-силна производителност срещу смущения, часовникът ще проследява вашите тренировки на открито до T, така че да можете да изследвате заобикалящата ви среда, без да се страхувате да се изгубите. Чисто новата функция за импортиране и експортиране на маршрути генерира маршрути за вашите тренировки, които могат да бъдат споделени с приятели само с натискането на бутон.

• Универсален здравен мениджър.
HUAWEI WATCH FIT 2 предоставя смарт функции на високо ниво за управление на вашето здраве, включително SpO2, сърдечен ритъм, сън и проследяване на стреса.

• Здравословният начин на живот е лесен.
Този часовник ви помага да процъфтявате по всякакъв начин, с внимателно време за лягане, събуждане, хидратация и активност и персонализирани ежедневни напомняния за задачи, които могат да бъдат зададени в приложението Huawei Health. Ще откриете, че всеки ден с вашия HUAWEI WATCH FIT 2 е нов шанс да попълните тялото, ума и душата си.

• Точно наблюдение на сърдечната честота.
HUAWEI WATCH FIT 2 непрекъснато следи пулса ви, независимо дали седите, лежите или сте в движение. Часовникът ще изпраща проактивни сигнали веднага щом установи, че сърдечният ви ритъм е твърде висок или твърде нисък, като здравето на сърцето ви осигурява несравнимо спокойствие.

• Целодневено следене на SpO2.
SpO2 е ключов индикатор, който дава представа за здравето на дихателните пътища, метаболизма и кръвообращението. Часовникът разполага с високопрецизен монитор за SpO2, който работи безпроблемно по всяко време и изпраща напомняния в реално време, когато нивото ви на SpO2 падне твърде ниско – за да помогне за премахване на главоболието в зародиш и да прочисти ума ви, когато е претоварен.

• Проследяване, синхронизирано само с вас.
Часовникът е оборудван с управлявана от данни функция Cycle Calendar, която улеснява управлението на вашия месечен цикъл и по-добре разбира нуждите на тялото ви. Когато цикълът ви наближи, той ще изпраща смарт напомняния предварително, така че винаги да бъдете подготвени

• Спете спокойно.
Алгоритъмът на часовника HUAWEI TruSleepTM 2.0 продължава да се разбива ден и нощ, дълго след като сте заспали. HUAWEI TruSleepTM може да идентифицира шест често срещани проблема със съня и да предостави повече от 200 базирани на данни съвета как да подобрите съня си! Така че независимо дали става дума за 20-минутна дрямка или 8 часа сън, можете да бъдете сигурни, знаейки, че вашата трудно спечелена почивка е отчетена.

• Вдишайте и издишайте.
Алгоритъмът на HUAWEI TruRelax™ проследява нивото на стреса ви през целия ден и осигурява успокояващи дихателни упражнения, за да ви помогне да се отпуснете, когато стресът вземе превес.

 

В кутията има:
- Часовник х 1
- Поставка за зареждане (включително кабела за зареждане) x 1
- Ръководство за бързо стартиране и информация за безопасност и гаранционна карта x 1

Data
Conectivity: 
2,4 GHz, поддържа BT5.2 и BR+BLE
5 ATM водоустойчив
Battery
Battery: 
Изисквания за напрежение и ток на зарядното устройство 5V/1A
Типична употреба: 10 дни
Интензивна употреба: 7 дни
Магнитен напръстник за зареждане
Body
Weight: 
Приблизително 26 гр. (без каишката)
Dimensions: 
46 x 33.5 x 10.8 мм (Размер на каишката: 130 – 210 мм)
eSim: 
No
LTE: 
No
PlanMonthly feeLease pricePrice in cashTotal per month
View more
-
10,99
BGN/month
-
Price in cash, without subscription 

The stated leasing prices are per month and are valid for private customers, new and current Yettel subscribers, upon signing of new contracts for a period of 12 or 24 months:
leasing contract and
subscription contract (for a new SIM card, or a continuation of an existing one in the last 2 months of its term or upon its expiration), according to the respective Yettel subscription plan specified in the "Product prices" section and the term of the contracts.

The specified monthly leasing installments do not include a monthly subscription for the respective subscription plan.

The possibility to provide a device on leasing to new and existing customers may be limited, depending on the risk assessment.

The stated prices of mobile phones in cash with subscription plan by Yettel are valid for private customers, new and existing, when:

signing a new contract (for a new SIM card, or a continuation of an existing one in the last 2 months of its term or upon its expiration) for a period of 12 or 24 months, according to the respective Yettel subscription plan specified in the "Product prices" section and the term of the contracts; and purchasing a mobile phone and paying it in cash

The possibility of acquiring ownership of the equipment provided for use is related to the signing of a contract for the purchase of the device with Yettel at least 10 days before the expiry of the leasing contract and upon payment of all due monetary obligations.

The stated prices of mobile phones without a subscription are valid when you purchase a mobile phone without signing a contract for mobile services and paying the price of the device in cash upon purchase.

In the case of a discrepancy between the price specified in the section "Product prices" and the price quoted in a store from the commercial network of Yettel, , the price quoted in the store will have an advantage. This rule does not apply to products purchased through “Buy Online“.

The offers are valid until the quantities are exhausted.

The device has a warranty of 3 years, in accordance with the Consumer Protection Act.
All prices quoted are in BGN with VAT included.