Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

HUAWEI FreeBuds 4i

You are here

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI FreeBuds 4i

Online offer
Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

HUAWEI

HUAWEI FreeBuds 4i

Choose your storage and style here:

Pick your color

Choose color:
One time
In installments
HUAWEI FreeBuds 4i Ceramic White
99,99BGN in cash
One-time payment
99,99BGNBGN
Add to cart
One-time payment
99,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

Вземи го в брой с 10% онлайн отстъпка до 22.05 с промокод HUAWEI.

Desing-Huawei_buds

Една много модерна визия

Huawei FreeBuds 4i предизвиква границите в дизайна със своята овална форма на кейса за зареждане и фино полираното покритие на слушалките, които правят FreeBuds 4i изключително приятен на допир. Прецизни извивки и компактен дизайн в керамично бяло, карбоново черно или огнено червено, с които да изразиш индивидуалния си стил по един елегантен начин.

comfort_buds_4i

Комфортът има значение

Страхотните безжични слушалки FreeBuds 4i не са просто красиви, но и много удобни. Те са ергономично проектирани за стабилно и плътно прилепване в ухото и супер леки като по този начин намаляват напрежението дори при слушане на музика дълги часове, те са създадени, за да пасват във всеки един момент. Потопи се в любимите бийтове с Huawei FreeBuds 4i.

intelligent-buds-huawei

Чуй само това, което искаш

Ексклузивната AI технология, съчетана със сензори на FreeBuds 4i откриват и намаляват околния шум, за да се потопиш в музиката изцяло. Системата с двоен микрофон ефективно намалява шума от вятъра, когато си на открито и възприема гласа ти по-точно, дори в претъпкана стая. Освен това ги свързваш лесно и бързо със смартфон или таблет – просто отвори кутията за зареждане и изскачащото известие ще те подкани да се свържеш с Huawei FreeBuds 4i. Чувай и бъди чут при всеки разговор, където и да се намираш!

better-battery-huawei

Гладка комуникация часове наред

Вече не е нужно да сваляш слушалките си, за да чуеш околния звук - просто натисни слушалката и задръж, за да превключиш в режим на осведоменост. А със забележителната издръжливост на батерията, можеш да слушаш музика в продължение на 10 часа нон-стоп с един пълен заряд на FreeBuds 4i! Като добавим и функцията за бързо зареждане, която осигурява 4 часа слушане на любими парчета с 10 минути зареждане – какво повече може да иска човек?

functionality-buds-huawei

Фино балансиран звук

Huawei FreeBuds 4i пристигат с професионално изпълнение и страхотна технология, която гарантира ясни вокали и ярък бас – почти като в аудио студио. А когато разцъкваш игри, аудиото и визуалните ефекти остават винаги синхронизирани с помощта на функцията за ниска латентност. А освен всичко това и двете слушалки имат вградени прецизни сензори за интуитивно управление с докосване с усъвършенстван алгоритъм за по-точна реакция, за да провеждаш разговори или да намалиш звука само с няколко прости жеста!

General
Category: 
Безжични слушалки
Compatibility: 
Съвместими с всички Android, iOS и Windows устройства
Features
Features: 

Компактен размер, модерна визия
Кейсът за зареждане е с овална форма, компактен, с оригинален дизайн и невероятно приятен на допир. Прецизните извивки и високо полираното покритие на слушалките придават модерен и забележителен вид. В Ceramic White или Carbon Black - за да запълни дните и нощите ти със стил.

Чувай това, което искаш
Сензорите в HUAWEI FreeBuds 4i активно откриват и намаляват околния шум. Независимо накъде си се насочил, винаги можеш да се потопиш в музиката, която обичаш.
Системата с двоен микрофон се предлага с дизайн с канали с тънък разрез за ефективно намаляване на шума от вятъра на открито. Ексклузивната технология за формиране на звукови лъчи, съчетана с AI технология за намаляване на шума, може да възприеме гласа ти по-точно дори в претъпкана среда. Чувай и бъди чут силно и ясно при всяко обаждане.

Гладка комуникация без да сваляш слушалките
Не е нужно да сваляш слушалките си, за да пропуснеш околния звук и да комуникираш лесно с другите. Просто натисни слушалката и задръж, за да превключиш в Режим на осведоменост.

Отвори и свържи
Просто отвори кутията за зареждане и изскачащото известие ще те подкани да се свържеш с HUAWEI FreeBuds 4i. След като вече са добавени веднъж, слушалките ще се свързват автоматично с телефона или таблета ти, когато отвориш кутията за зареждане.

Прецизно усеща твоите докосвания
И двете слушалки имат вградени капацитивни сензори за интуитивно управление с докосване, поддържани от усъвършенстван алгоритъм за по-точна реакция. Пускай музика, провеждай разговори и намалявай шума - всичко това с няколко прости жеста.

Data
Conectivity: 
Bluetooth® 5.2
Driver - 10 мм Динамичен
Battery
Battery: 
55 mAh (Typ.) (per earbud)
215 mAh (Typ.) (charging case)
Body
Weight: 
5.5 g (на слушалка); 36.5 g (зареждащ кейс)
Dimensions: 
37.5 x 21 x 23.9 mm (слушалки); 61.8 x 48 x 27.5 mm (зареждащ кейс)
eSim: 
No
LTE: 
No

Промоционалното предложение за 10% отстъпка от цената на устройството е валидно при покупка в брой и при въвеждане на промокод HUAWEI.

Предложението е валидно от 16.05.2022 г. до 22.05.2022 г., или до изчерпване на количествата, за частни клиенти само в онлайн магазина на Yettel. Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

The lease of an accessory is provided under the following terms for additional leasing contract:

You can take Additional leasing during the contract, if you are a current private customer of Yettel and have a postpaid plan for mobile voice services
Only to a number for mobile voice service with limited ingoing and outgoing calls. The contract for this number should be concluded more than 30 days ago.
No change of the postpaid plan or extension of the contract period is required.
You can take only one smartphone or accessory upon the terms of additional leasing option.
If you want to activate a new additional leasing you have to pay the remaining lease installments upon your current additional lease contract.