Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

HUAWEI FreeBuds 4

You are here

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI FreeBuds 4

Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

HUAWEI

HUAWEI FreeBuds 4

Choose your storage and style here:

Pick your color

Choose color:
One time
In installments
HUAWEI FreeBuds 4 Ceramic White
199,99BGN in cash
One-time payment
199,99BGNBGN
Out of stock
One-time payment
199,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary
General
Category: 
Безжични слушалки
Compatibility: 
Съвместими с всички Android, iOS и Windows устройства
Features
Features: 

Адаптивно шумопотискане
Всяко ухо е различно. Това е причината HUAWEI FreeBuds 4 да използва адаптивна технология, която се адаптира към уникалната форма на ухото и начина, по който носите слушалки. HUAWEI FreeBuds 4 извежда Open-fit системата за шумопотискане до нови висоти, като включва изцяло новата адаптивна технология за още по-голямо потапяне в звука. Open-fit дизайнът позволява налягането да остане изравнено, като същевременно гарантира, че важни звуци от околната среда могат да се чуват - за по-безопасно и по-удобно изживяване при носене, дори след дълги часове.

Air-like комфорт
Кутията за зареждане с кръгла форма е проектирана така, че да пасне идеално на дланта. А сега, още по-малка и по-лека, тя може да се носи в джоба на панталона безпроблемно за по-лесен начин да вземете музиката навсякъде със себе си.
Слушалките са ергономично оформени, за да пасват прецизно на ухото, и имат удобна форма. Всяка слушалка е само 4,1 g, те стоят естествено и удобно за максимално удоволствие от слушането на музика.

High Resolution звук
Всяка слушалка е снабдена със собствен, усилващ баса двигател за по-големи вибрации, генерирайки впечатляващо дълбок бас, който наистина можете да почувствате. Големият 14,3 mm LCP динамичен драйвер във всяка слушалка е това, което помага на HUAWEI FreeBuds 4 да постигне своето изключително качество на звука. С честотен диапазон до 40 kHz, те ще ви позволят да се потопите максимално в мелодията и богатите тембри.

Аудио развлечения по всяко време
Решете, които звуци да записвате с HUAWEI FreeBuds 4, благодарение на 48 kHz HD запис на звук, който работи в два режима8. Surroundings Mode Ви позволява да пресъздадете средата, в която се намирате, улавяйки звуците около вас с брилянтни детайли. Voices Mode използва технология за разпознаване на гласовата честота, за да усъвършенства специфичните честоти на Вашия глас, като блокира страничните фонови шумове.

Само с докосване
Използвайте своите HUAWEI FreeBuds 4 да контролирате музиката, която сушате и да приемате обаждания чрез лесен, интуитивен жест, който може да се използва на всяка слушалка.

Data
Conectivity: 
Bluetooth® 5.2
Driver - 14,3 мм
Battery
Battery: 
Батерия на слушалките: 30 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 410 mAh
Време за зареждане: Около 1 час за слушалките (в кутията за зареждане)
Време за зареждане: Около 1 час за кутията за зареждане (без слушалки)
Body
Weight: 
около 4.1 g (на слушалка); около 38 g (зареждащ кейс, без слушалки)
Dimensions: 
41.1 x 16.8 x 18.5 mm (слушалки); 58 мм диаметър и 21.2 мм височина (зареждащ кейс)
eSim: 
No
LTE: 
No

The lease of an accessory is provided under the following terms for additional leasing contract:

You can take Additional leasing during the contract, if you are a current private customer of Yettel and have a postpaid plan for mobile voice services
Only to a number for mobile voice service with limited ingoing and outgoing calls. The contract for this number should be concluded more than 30 days ago.
No change of the postpaid plan or extension of the contract period is required.
You can take only one smartphone or accessory upon the terms of additional leasing option.
If you want to activate a new additional leasing you have to pay the remaining lease installments upon your current additional lease contract.