Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

GOPRO Action Camera Hero 10

You are here

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

GOPRO Action Camera Hero 10

Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

GOPRO

GOPRO Action Camera Hero 10

Choose your storage and style here:

Pick your color

Leasing options
One time
In installments
GOPRO Action Camera Hero 10 Black
Цена в брой
979,99BGN in cash
One-time payment
979,99BGNBGN
Out of stock
One-time payment
979,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

General
Category: 
Мобилни камери
Features
Features: 

Революционно нов
Изключителна скорост и лекота на употреба GoPro камера досега: HERO 10 Black. Революционният нов GP2 чип е сподобен да заснеме 5.3К видео с до 60 фрейма в секунда, 23МР снимки, но също показва и подобрена производителност при ниска осветеност и още по-добра видео стабилизация HyperSmooth 4.0 във всички режими на работа. За да улесни нещата още повече, Hero 10 разполага с много по-бърз трансфер на данни, а и работи с почти всички аксесоари на по-старите модели.

 

Невероятно качество на кадъра

Заснемете спиращо дъха 5.3К видео с 91% по-голяма разделителна способност от 4К и невероятните 665% повече от 1080р. HERO 10 Black улавя по-фини детайли, по-реалистични текстури и по-добър контраст от всяка камера HERO досега, дори и при по-слаба светлина. Ново хибридно покритие за лещи, което отблъсква водата и помага за премахване на отблясъците на обектива прави Вашите снимки още по-зашеметяващи.

 

HyperSmooth 4.0

Hypersmooth никога не е бил по-гладък и е лесно да имате най-добрата стабилизация по всяко време. Като допълнение получавате още по-добри резултати при ниска осветеност и изравняване на хоризонта с по-висока граница на наклона, така че вашите кадри да изглеждат перфектно прави, когато поискате.

 

Бърза и надеждна свързаност

Супер лесно, супер бързо. Прехвърлянето на снимки и видеоклипове от вашият GoPro, свързан с облак към вашия телефон, е просто и универсално, с вашия избор на безпроблемно безжично качване чрез приложението Quik или светкавична кабелна връзка чрез USB. Има и неограничено облачно хранилище с безпроблемно автоматично качване. Просто включете камерата, когато е свързана с домашния ви Wi-Fi и камерата ще направи останалото.

 

Дълъг живот на батерията

Литиево-йонната акумулаторна батерия с голям капацитет, 1720mAh, осигурява тонове възможности, така че да можете да отделите повече време за снимане и по-малко време за смяна на батерията.

 

Здравина и водоустойчивост до 33 фута

Напълно водоустойчив и по-здрав от всякога, HERO 10 Black е достатъчно универсален за всяко приключение. Здравото му качество на изработка може да издържи и да продължи напред, независимо дали минавате през кал, сняг или вода (до 33 фута). Издържливият и устойчив на надраскване капак на обектива добавя още повече защита и може лесно да бъде заменен при необходимост.

 

Body
eSim: 
No
LTE: 
No

The lease of an accessory is provided under the following terms for additional leasing contract:

You can take Additional leasing during the contract, if you are a current private customer of Yettel and have a postpaid plan for mobile voice services
Only to a number for mobile voice service with limited ingoing and outgoing calls. The contract for this number should be concluded more than 30 days ago.
No change of the postpaid plan or extension of the contract period is required.
You can take only one smartphone or accessory upon the terms of additional leasing option.
If you want to activate a new additional leasing you have to pay the remaining lease installments upon your current additional lease contract.