Login to see your personalised offers Log in

Login to see your personalised offers

Apple Watch Series 7 LTE 41mm Stainless Steel Case with Sport Band

You are here

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Apple Watch Series 7 LTE 41mm Stainless Steel Case with Sport Band

Разопакован
Online shopping is easy
Free delivery in Bulgaria
Easy order canceling
Secured online payments

APPLE

Apple Watch Series 7 LTE 41mm Stainless Steel Case with Sport Band

Choose your storage and style here:

Pick your color

Choose color:
Leasing options
One time
In installments
Apple Watch Series 7 GPS + Cellular 41mm Graphite Stainless Steel with Midnight Sport Band UNP
Цена в брой
699,99BGN in cash
One-time payment
699,99BGNBGN
Out of stock
One-time payment
699,99BGN in cash
TOTAL COST
Detailed summary

Ползвай пълноценно новия си Apple watch с eSIM функционалност с услугата multiSIM. Първите 6 месеца са от нас.Научи повече.

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок е 2 години. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Отстъпката от цената е спрямо тази на неразопаковано устройство от същия модел. Предложението за избрана разопакована смарт джаджа е валидно при поръчка в брой или на лизинг за 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт джаджа, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Кампанията е валидна само в онлайн магазина на Yettel в периода от 10.03.2023 г. до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

С цял екран
напред.

По-голям екран. По-висока издръжливост. По-бързо зареждане. С мощни функции като Blood Oxygen и ECG. За да си в още по-добра форма.


Дисплей

Голям екран.
Огромна
разлика.

По-големият екран и оптимизираният интерфейс те улесняват да виждаш и вършиш повече неща. Два нови ексклузивни циферблата. И всичко това - в изцяло преработен корпус.

Почти 20 процента по-голям екран и 40 процента по-тънка рамка от Apple Watch Series 6.


Издръжливост

По-здрав
отвсякъде.

Свръхздраво предно стъкло. Сертифициран по IPX6 за устойчивост на прах. Защита при плуване в море или басейн с водоустойчивост WR50.


Здраве

Бъдещето
на здравето
На цял екран.

Измервай нивата на кислорода в кръвта си. Направи си ЕКГ. Следи съня си. Остани в безопаност с Emergency SOS. Разпусни с Mindfulness.


Фитнес

Солидна
мотивация.

Проследявай активността си с Activity ринговете. Споделяй постижения и се състезавай с приятели.

Измервай и извличай максимума от тренировките. Независимо дали караш колело, тичаш, вдигаш или нещо друго.


Остани във връзка

Всичко, от което
се нуждаеш.
Навсякъде.

Обаждай се и пиши съобщения от китката. Ориентирай се с Maps. Ползвай Wallet за бордна карта или плащания. И избирай от хилядите приложения в App Store.


General
Category: 
Смарт часовници
Features
Features: 

Най-големият и усъвършенстван дисплей досега.
По-големият дисплей подобрява цялостното изживяване и прави Apple Watch по-лесен за употреба и четене. Series 7 олицетворява най-мащабната ни и интелигентна визия досега.

Голям екран. Огромна разлика.
Създаден по-голям дисплей с минимално увеличен размера на самия часовник. За целта дисплеят беше напълно преработен — с 40% по-малка рамка, което осигурява повече екранна площ от Series 6 и Series 3. Това си е повод за усмивки.

Потупване. Много по-удобно. Приятен за гледане и докосване.
Бутоните в цялата система са преработени, за да се възползват от по-големия дисплей. Така че да ползваш Calculator или Timer е по-лесно отвсякога. Използвай приложението за отчитане на обиколки, за да следиш времето си. По-големият екран позволява ясно да виждаш всичко с един поглед.

Най-здравият Apple Watch някога.
Always-On Retina дисплей. Няма нужда да вдигнеш ръка или да докоснеш екрана, за да видиш часа или друга информация и функции, защото дисплеят винаги е включен. А вече е и 70% по-ярък на закрито при отпусната китка.

От последния час: Series 7 е най-здравия Apple Watch в историята.
Фундаментални промени в дизайна, за един по-големия Always-On Retina дисплей. Иновациите помогнаха за създаването на най-устойчивия на напукване преден кристал досега.
- Устойчив на напукване
- Най-здравият преден кристал до момента
- Устойчив на прах
- IP6X сертификат
- Устойчив на вода
- Подходящ за плуване с водоустойчивост WR50.

По-здрав отвсякъде.
С 50% по-дебело предно стъкло. В най-високата си точка предният кристал е над два пъти по-дебел от Apple Watch Series 6, добавяйки здравина и издръжливост.

Стабилна конструкция.
Предният кристал е преработен с плоска основа — за по-стабилна форма, по-устойчива на пукнатини.

Революционни функции за здравето. Бъдещето на здравето. На цял екран.
Измервай нивото на кислород в кръвта си с револю­ционен сензор и приложение. Прави си ЕКГ навсякъде и по всяко време. Проверявай пулса си. Плюс други иновации, като приложения за медитация и за проследяване на съня, за да си здрав от главата до петите. Series 7 предлага повече данни за здравето.

Измервай кислорода в кръвта си. Револю­ционна иновация. Нивото на кислород в кръвта е ключов индикатор за цялостното здраве. То ти помага да разбереш до каква степен тялото абсорбира кислорода, както и какво количество достига до теб. Забележителният сензор и приложението в Apple Watch Series 7 позволяват да изискваш данни за моментното ниво на кислород в кръвта, както и денонощно да събираш допълнително инфо.

Направи си ЕКГ по всяко време. С ECG приложението Apple Watch Series 7 може да генерира ЕКГ, подобна на едноканална електрокардиограма. Това е изключително постижение за преносимо устройство, което може да даде важни данни на лекарите и спокойствие за теб.

Пръстът може да каже много за сърцето. Електродите, вградени в Digital Crown и задния кристал, работят заедно с ECG приложението, за да разчетат електрическите сигнали на сърцето. Просто докосни Digital Crown за да генерираш EКГ крива само за 30 секунди. ECG приложението може да покаже дали сърцето дава признаци на предсърдно мъждене – сериозна форма на нередовен сърдечен ритъм – или синусов ритъм, което би означавало, че сърцето ти бие нормално.

Сладки сънища. Sleep приложението не просто следи съня ти. То помага да създадеш график и режим за лягане, за да можеш да постигнеш желаното време за сън. Дори проследява честотата на вдишване докато спиш. Колко ободряващо.

Зарежда за нула време. Цялата система за заряд на Apple Watch Series 7 е преосмислена, за да си готов за движение по-бързо отвсякога. С ъпдейтната архитектура за зареждане и бързозареждащ USB‑C кабел, от 0 до 80% отнема около 45 минути.
- До 33% по-бързо зареждане от Series 6
- 8 мин осигуряват 8 часа проследяване на съня

Поеми си дъх и давай напред. Да спреш за момент през деня и да си поемеш дъх може да намали стреса. С красивите си анимации, новата функция Reflect в Mindfulness приложението помага да се съсредоточиш и успокоиш.

Солидна мотивация.
Изпробвай десетки различни тренировки. Следи всяко свое движение. Движи се заедно със 75 милиона песни в Apple Music. Series 7 ти дава всичко. Благодарение на по-големия дисплей ще виждаш целия си напредък и данни по-бързо и ясно — във и извън водата. Да почваме. Има още много за вършене.

Фитнес по твой вкус. Клякания, сервис, разтягане, каквото и да е — Apple Watch има тренировка за него. А сега и с Тай Чи и Пилатес — за раздвижване на ендорфините. Стартовата линия е на китката ти.

Колоездене на нова скорост. Apple Watch вече автоматично засича кога завърташ педалите и напомня да стартираш тренировка. Функцията за отчитане при падане — вече оптимизирана за колоезда и други тренировки,9 може да звънне на спешна помощ в случай на инцидент. А за да ти помогне да държиш погледа си на пътя, гласовата обратна връзка обявява основните данни за тренировката като скорост, разстояние и др. Подобрен алгоритъм пък, изчислява по-точно калориите при е-велосипедите.

H2O. Скачай смело във водата. Apple Watch е водоустойчив до 50 метра. Така че независимо дали си в открити води, или следиш дължините и времето си в басейна — ще си в час.

Мотивация от старта до финала.
Activity рингове
. Move, Exercise и Stand. Три пръстена, които показват как се движиш през деня.
Споделяй активността. Шервай Activity ринговете си с приятели и близки и се окуражавайте взаимно.
Състезания. Покани приятели да се състезават в седемдневно Activity предизвикателство.

Музика и подкасти.
С Apple Music разполагаш с милиони песни за мотивация – директно от китката си. А подкастите ще помагат да гориш калории, докато научаваш интересни неща в движение.

Wallet пази всичко на едно място. Безценно. Отключи вратата. Запали колата. Чекирай се в самолета. Плащай почти за всичко. И това е само началото. С Wallet приложението всичко важно е на едно място. Идеално, когато самият ти си разсеян.

Maps. Води те за ръка. Независимо дали си пеш или с кола, Maps в реално време дава известия за трафика, инцидентите и затворените пътища.

За всичко си има специално приложение.
С достъп до хиляди App Store приложения директно от китката ти, Apple Watch е идеалното лично устройство за всичките ти любими неща. Сърфинг, фотография, астрономия и какво ли още не. Просто изтегли приложението направо на своя Apple Watch и ще имаш всичко необходимо.

Циферблати точно като за теб.
Създай свой собствен циферблат с функции според интересите си. Ако си сърфист, с един поглед виж приливите, вятъра и температурата на водата. Можеш и да шерваш циферблати с приятелите и близките си по мейл или с текст.

- Дисплей Always-On Retina LTPO OLED, 1000 nits
- Ion-X стъклен дисплей на алуминиев корпус
- Дисплей от сапфирено кристал върху корпуси от неръждаема стомана и титан
- S7 SiP с 64-битов двуядрен процесор
- Digital Crown с хаптична обратна връзка
- Сензор за кислород в кръвта
- Електрически сърдечен сензор и оптичен сърдечен сензор от трето поколение
- Известия за висок и нисък пулс
- Известие за неправилен сърдечен ритъм
- Международно спешно обаждане
- Спешен SOS
- Водоустойчив до 50 метра
- Устойчив на прах (IP6X)
- GPS/GNSS
- Компас
- Винаги включен висотомер
- 32 GB памет

Data
Conectivity: 
Wi-Fi
Bluetooth 5.0
W3 безжичен чип
U1 чип (ултра широколентов)
Battery
Battery: 
По-бързо време за зареждане
Body
Weight: 
32 гр.?
Dimensions: 
41 x 35 x 10.7 мм
eSim: 
LTE: 
Yes
PlanMonthly feeLease pricePrice in cashTotal per month
View more
-
29,99
BGN/month
-
Price in cash, without subscription 

The stated leasing prices are per month and are valid for private customers, new and current Yettel subscribers, upon signing of new contracts for a period of 12 or 24 months:
leasing contract and
subscription contract (for a new SIM card, or a continuation of an existing one in the last 2 months of its term or upon its expiration), according to the respective Yettel subscription plan specified in the "Product prices" section and the term of the contracts.

The specified monthly leasing installments do not include a monthly subscription for the respective subscription plan.

The possibility to provide a device on leasing to new and existing customers may be limited, depending on the risk assessment.

The stated prices of mobile phones in cash with subscription plan by Yettel are valid for private customers, new and existing, when:

signing a new contract (for a new SIM card, or a continuation of an existing one in the last 2 months of its term or upon its expiration) for a period of 12 or 24 months, according to the respective Yettel subscription plan specified in the "Product prices" section and the term of the contracts; and purchasing a mobile phone and paying it in cash

The possibility of acquiring ownership of the equipment provided for use is related to the signing of a contract for the purchase of the device with Yettel at least 10 days before the expiry of the leasing contract and upon payment of all due monetary obligations.

The stated prices of mobile phones without a subscription are valid when you purchase a mobile phone without signing a contract for mobile services and paying the price of the device in cash upon purchase.

In the case of a discrepancy between the price specified in the section "Product prices" and the price quoted in a store from the commercial network of Yettel, , the price quoted in the store will have an advantage. This rule does not apply to products purchased through “Buy Online“.

The offers are valid until the quantities are exhausted.

The device has a warranty of 3 years, in accordance with the Consumer Protection Act.
All prices quoted are in BGN with VAT included.