Smart Gadgets

Сбъдни новогодишните си обещания. Бъди в по-добра форма със смарт часовник по избор. От нас 50 лева онлайн отстъпка с промокод NEWME до 31.01.2023 г.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Brand

Manufacturer

*Промоционалното предложение за 50 лв. отстъпка от цената на всички смарт часовници е валидно при покупка в брой и при въвеждане на промокод NEWME и не е обвързано със сключването на договор за мобилни услуги. Предложението е валидно от 10.01.2023 г. до 31.01.2023 г., или до изчерпване на количествата, за частни клиенти само в онлайн магазина на Yettel. Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.