Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Околна среда

Вие сте тук

Чрез нашата дългосрочна стратегия за екологична устойчивост ние се стремим непрекъснато да намаляваме отпечатъка си върху околната среда и полагаме непрестанни усилия за опазването ѝ.

Нашата екологична стратегия е фокусирана върху реализирането на практически решения по проблеми, свързани с опазване на околната среда в няколко основни направления:

предлагане на устойчиви продукти и услуги
рециклиране на мобилни телефони, батерии и аксесоари за мобилни телефони
отговорна употреба на енергия и други ресурси и материали

Политика по околна среда


ISO 14001:2015

ISO 14001:2015 или Сертификатът за Система за управление на околна среда е доказателство за успеха на дългосрочната ни стратегия за устойчиво развитие. Той гарантира нашата ефективност при измерването, контролирането и непрекъснатото намаляване на вредното въздействие върху околната среда от всички аспекти на дейностите ни. Резултатите от работата на Системата за управление на околна среда са видими и в докладите ни по Устойчиво развитие.

Вижте сертификата


Присъединете се към зелените проекти на Yettel:

Направете стария си телефон полезен. Рециклирайте!

Върнете стария си телефон за рециклиране в нашите магазини, защото от телефоните се извличат ценни метали и пластмаса, които се използват отново. Освен това така ще предотвратите трайното замърсяване на околната среда.

Вместо да се чудите какво да правите вашия ненужен мобилен телефон, занесете го за рециклиране в нашите магазини. От месец ноември 2008 г. компанията стартира национална кампания за рециклиране на мобилни телефони, батерии, зарядни, hands-free устройства и всякакви други аксесоари за мобилни телефони. Инициативата има амбицията да промени човешкото бездействие и да намали вредното въздействие на електронната техника върху околната среда в България.


Всеки лист е от значение. Откажете се от хартиена фактура

Спокойно можете да спестите на природата отсичането на милиони дървета годишно като намалите употребата на хартия. Вече можете да се откажете от хартиена фактура от Yettel и подробната разпечатка към нея, като изберете много по-удобния и функционален електронен вариант в уеб портала MyTelenor. Там има възможност да видите своите последни фактури, както и да си ги изтеглите и запазите в предпочитан от вас формат.

Опитайте, много по-лесно и екологично е!