Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Ползвай любимите си приложения с Yettel

Ако обичаш да си винаги информиран или искаш да знаеш какво се случва с приятелите ти във Facebook, WhatsApp и Viber, Yettel ти предлага мегабайти към мобилните приложенията на Facebook, WhatsApp,Viber, Novini.bg, Sinoptik.bg,Gong.bg и Abv.bg.

Facebook

Популярната социална мрежа едва ли има нужда от представяне. С приложението винаги знаеш какво се случва с приятелите ти и можеш да публикуваш статуси и снимки.

WhatsApp

Общуването е важно, а с WhatsApp е и повече от лесно. Приложението ти позволява да обменяш съобщения и снимки в реално време.

Viber

Viber е предпочитано приложение за комуникация с приятели. Можеш да обменяш с тях съобщения, снимки, както и забавни стикери.

Изтегли пакета със специалните Viber стикери на Yettel и споделяй твоите летни приключения в България с приятелите и семейството си.
Свали стикерите

Получаваш бърз и лесен достъп до имейлите си в АБВ поща. През мобилното приложение можеш да четеш и пишеш имейли, за да си в постоянна връзка с твоите приятели и бизнес партньори.

В Gong.bg ще намериш богато съдържание от актуални новини от света на спорта, широк избор от аудио и видео материали, модерна визия и удобни функционалности.

Това е един от лидерите сред интернет информационните агенции у нас. Тук можеш да прочетеш актуални новини от България и света.

Получаваш детайлна десетдневна прогноза за времето за близо 80 000 локации в цял свят. Освен това, зимата следиш условията за ски в най-големите български курорти.

Независимо дали си клиент на абонаментен или предплатен план от Yettel, можеш да получиш мегабайти за някои от описаните мобилни приложения.

Абонаментни планове

С абонаментни планове Стандарт и Нонстоп, както и Интернет 3500, Интернет 6500, Интернет 10000 и Интернет 25000 можеш да се възползваш от промоционалното предложение за включени неограничени мегабайти към Facebook и WhatsApp.

Предплатени стартови пакети

Тези, които ползват предплатените пакети Yettel Tourist и Мобилен интернет 2 GB, могат да се възползват от съответно 100 или 200 MB за мобилното приложение Viber, както и да изтеглят безплатно колекцията от Viber стикери на Yettel.