Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Зелената кауза

smartphone-view-all-sp

Така кръстихме онези малки стъпки, които не ни костват много усилия, но означават много за природата. Ние правим първата крачка към теб като те каним да се присъединиш към нашата Зелена кауза, а ако дадеш съгласието си:

Всеки месец ще получаваш интересни съвети как да водиш по-устойчив начин на живот или казано с други думи- как да помагаш на природата.

Получаваш до 300 лв. отстъпка за нов смартфон до края на септември.

Виж смартфоните

Да се включиш в нашата кауза е лесно - виж как тук >
Отстъпката до 300 лева за избрани смартфони важи с планове Total Unlimited и Total 31.99 до 31.10.2023 г.

Като Регистриран потребител

Ако имаш регистрация в приложението Yettel или Yettel портала, можеш да използваш този профил, за да пазаруваш в онлайн магазина. Ако все още нямаш регистрация, можеш да си направиш докато пазаруваш.

Като Гост потребител

В случай че искаш да закупиш устройство без договор, можеш да избереш да пазаруваш без регистрация.
Ако си потребител на услугите на Yettel и телефонният ти номер е активен от поне 24 часа, можеш да се регистрираш като:
Изпратиш SMS с празен или произволен текст на номер 5005 (за потребители на мобилни услуги)
От своя фиксиран телефон избереш номер *123 и опция 3 от интерактивното меню (за потребители на фиксирани услуги)

След това можеш да въведеш своя телефонен номер и получената нова парола, за да активираш профила си.
Ако все още не си клиент на Yettel, можеш да пазаруваш без регистрация, като Гост потребител.

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да. Онлайн магазинът на www.yettel.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust. Сертификатът е валиден до 27 януари 2023г. Той подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Yettel. За плащанията с банкова карта, Yettel използва услугите на Raiffeisenbank. Плащанията се извършват посредством кредитни и дебитни карти на VISA или MasterCard и съобразно условията за тяхното ползване, както са определени от банките - издатели. Потребителят предоставя картови данни и данни за автентикация единствено на страницата за онлайн картови разплащания. Yettel няма достъп до съдържанието на поверителни данни, които се обменят между картодържателя и платежните институции, партньори на Yettel. Плащанията се извършват в български левове (BGN). Всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията на Yettel.bg.

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Yettel

Срокът зависи от посочените начин на доставка и адрес. Ще получиш своята поръчка в рамките на от 2 до 7 работни дни. Докато правиш своята поръчка, ще те информираме за срока в твоето населено място.

В случай че решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш:
Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“,
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл.
Можеш да използваш и получения стандартен формуляр за отказ.

Условията важат за частни клиенти, които се присъединяват към „Зелената кауза на Yettel“ при подписване на двугодишен договор за абонаментни планове Total Unlimited и Total 31.99, и при вземане на устройство, включено в кампанията, в брой или на лизинг, в периода 01.09.2023 г. – 31.10.2023 г.

Зелената кауза и рециклирането

Ако понякога се питаш как да водиш по-устойчив начин на живот или поне има ли как да не вредиш на природата, Зелената кауза е за теб. Ние ще ти покажем първите стъпки към по-екосъобразен начин на живот като започнем с рециклирането.

Знаеш ли, че можеш да върнеш старо устройство за рециклиране при нас?

Много хора не знаят, че рециклирането на стари и счупени устройства, дава възможност техните ценни съставни части да се използват наново. Шкафчето със стари устройства се изчиства за няколко минути, но то води до намаляване на употребата на ценни ресурси и намаляване на въглеродния отпечатък.

Удължаваме лотарията до края на октомври! Ако си част от Зелената кауза и до 31.10 върнеш за рециклиране старо устройство в един от нашите магазини, участваш в томбола за нов телефон или часовник.

Ето какво да направиш:

Предаваш за рециклиране стар телефон или таблет и участваш за един от три смартфона Samsung Fold 5 1TB

Предаваш друг електронен отпадък (не по-малък от ААА батерия и не по-голям от таблет) и участваш за един от три смарт часовника Huawei Watch GT 3

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА ПРОВЕЖДАНЕТО НА КАМПАНИЯТА „Рециклирай електронен отпадък и можеш да спечелиш награда“

Как да се включиш в Зелената кауза?

Даваш съгласието си да споделяме с теб информация, свързана с опазването на околната среда и по-устойчивия начин на живот.

Ние ще изпращаме съобщенията и известията не повече от веднъж месечно.