Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

РЕЦИКЛИРАЙ И СПЕСТИ

Избери си смартфон или смарт часовник с 25% отстъпка

Вземи ново устройство с отстъпка в брой или на лизинг с план Total Unlimited и връни старо устройство за рециклиране.
В шкафа откри първия си телефон – онзи, на който му счупи екрана, един, на който му липсва батерията… Ние ще рециклираме и тези устройства, а ти ще освободиш място, ще се погрижиш за природата и ще получиш отстъпка за нов телефон.

Ето как можеш да направиш това – в магазин или онлайн – в само 3 лесни стъпки:

Какво трябва да направиш?

1.

Донеси за рециклиране старо или неработещо устройство (телефон, смарт часовник или таблет) в магазин на Yettel.

2.

Избери устройство от нашата селекция. Комбинирай с план Total Unlimited за 24 мес. и вземи 25% отстъпка от цената на устройството.

3.

Ние организираме рециклирането, а заедно помагаме на планетата.

1.

Поръчай онлайн избраното устройство, като:

  • Избереш устройство от нашата селекция за месеца
  • Комбинираш цена в брой с план Total Unlimited за 24 мес.
  • Добавиш в количката промокод RECYCLE25, за да получиш 25% отстъпка от цената в брой на устройството.
2.

Върни за рециклиране старо устройство (дори да е счупено или да не работи) на куриера, който ти доставя новото.

3.

Ние организираме рециклирането и заедно помагаме на планетата.

През 2022 година заедно с клиентите, които рециклираха старите си устройства, успяхме да:

Спестим емисиите, равняващи се на 13.9 млн. зареждания на смартфон

Спестим емисиите, отделяни от годишното потребление на електричество в 22.2 домакинства

Постигнем ефекта от посаждане на 1889 дръвчета и растежа им в продължение на 10 години

Всяко устройство, останало в чекмеджето ти, няма как да ни помогне да подобрим тази статистика.
Услугата „Рециклирай и спести“ ти дава възможност да:

Ремонт в сервиз на Yettel с предоставяне на временно устройство, за най-кратки срокове и винаги с използване на оригинални резервни части.се отървеш от старите ти устройства, които само ти заемат място
Ремонт в сервиз на Yettel с предоставяне на временно устройство, за най-кратки срокове и винаги с използване на оригинални резервни части.се погрижиш за природата
Ремонт в сервиз на Yettel с предоставяне на временно устройство, за най-кратки срокове и винаги с използване на оригинални резервни части.спестиш някой лев

Ще погледнеш какви устройства си натрупал в шкафа, нали?

ЗАЩО да РЕЦИКЛИРАШ?

В ПОМОЩ НА ПЛАНЕТАТА

Вместо да събира прах в шкафа, старото ти устройство може да е от голяма полза при производството на нова електроника и намаляване на електронните отпадъци. Ние работим с партньори в сферата на рециклирането и гарантираме, че старият ти телефон ще бъде използван оптимално.

ГАРАНТИРАНО ИЗКУПУВАНЕ

Изкупуваме телефони с различни повреди и дефекти. Само трябва да решиш, че искаш да се отървеш от старо устройство и да го донесеш в наш магазин.

СИГУРНОСТ

С „Рециклирай и спести" няма риск да станеш жертва на измама и некоректност. Предлаганата услуга гарантира, че ще получиш или отстъпка за новия си смартфон или ще ти изплатим остатъчната стойност на върнатото устройство, която да ползваш при покупката на друго устройство или аксесоар от нашите магазини.

БЪРЗО И ЛЕСНО

Всичко приключва с едно посещение на физически или онлайн магазин на Yettel.

Какво се случва със старото ти устройство?

* Инфографиката е валидна като процес само за физически магазини на Yettel.

Ако не искаш да се възползваш от отстъпката за включените в кампанията устройства, ти даваме ваучер код за остатъчната стойност на стария ти телефон. Можеш да го използваш в рамките на 12 месеца от издаването му.
(Виж таб: ВЗЕМИ ВАУЧЕР)

Допълнителна информация за услугата „Рециклирай и спести“

Отстъпката важи за обявените модели устройства за текущия месец.
Различни ваучери не могат да бъдат комбинирани.
Всеки ваучер за отстъпка е със срок на валидност от 1 месец.
Ваучерът не може да бъде прилаган за модели устройства и/или абонаментни планове, различни от тези, поставени на фокус през текущия месец.
Стойността на ваучера/отстъпката не може да бъде използвана на части. Целият ваучер се използва при покупка или лизинг на едно устройство, което е част от кампанията за текущия месец.

За да се възползва от услугата „Рециклирай и спести“, клиентът гарантира и декларира, че е собственик на устройството или че е редовно упълномощен от законния собственик на устройството за прехвърляне на собствеността върху него. Ако въпреки предоставената декларация трети лица предявят претенции към Yettel по отношение на собствеността на устройството, то договорът се разваля автоматично и клиентът следва да възстанови на Yettel използваната стойност на електронния ваучер.

След предаването и приемането на устройството в рамките на условията на услугата „Рециклирай и спести“ правото на собственост върху устройството се прехвърля от клиента към Yettel. Клиентът се отказва от каквито и да е бъдещи претенции по отношение на устройството.

Клиентът се съгласява, че носи пълна отговорност за създаването на резервно копие на: файлове, игри, снимки, музика, данни и лична информация преди прехвърляне на собствеността на устройството. Клиентът следва да декларира, че е приел необходимите действия за премахване и изтриване на всички данни, които са лични или поверителни, от устройството или свързаните с него облачни услуги.

Клиент, който се възползва от услугата „Рециклирай и спести“, е отговорен за изтриването и премахването на всякакви лични данни от устройството, СИМ картата и други карти памет. Yettel не носи отговорност за неполагане на дължимата грижа по отношение на изтриването на личните данни в устройството от страната на клиента.

Как да получиш ваучера?

1. Отиваш в магазин на Yettel и връщаш стария си смартфон срещу ваучер за бъдеща покупка.
2.Служителят в магазина оценява телефона ти по предварително зададени критерии като: марка, модел, година на производство и състояние.
3.След оценката, получаваш оферта с цена за изкупуване на устройството. Ако се съгласиш с тази оферта и подпишеш всички необходими документи, получаваш електронен ваучер като SMS.
4.Ваучерът има уникален код с остатъчната стойност на смартфона ти.
5.Можеш да ползваш ваучера при покупка в брой или на лизинг на ново устройство или аксесоар в магазин на Yettel.

Условия

Предложената изкупна цена на устройствата представлява максималната такава за посочения модел с оглед конкретното състояние на връщаното устройство, съгласно условията на услугата. При връщане на повече от едно устройство, ваучерите не могат да се комбинират, освен ако в условията на конкретна кампания не е посочено друго.

Изкупната цена на дадено устройство може да варира според неговото общото състояние. Виж от какво зависи тя и как се променя:

Работещо устройство

Устройството е в цялостно добро състояние. Допустимо е да има дълбоки драскотини и да изглежда износено. Не се приема да има счупвания или липсващи части.

0% намаление от цената

Физически щети по устройството

Устройството има щети като счупено/спукано стъкло на екрана, но самият дисплей трябва да работи. Устройството има пукнатини/счупвания по корпуса, недобре работещи бутони, изискващи упражняване на допълнителна сила при натискане, проблеми с високоговорителя или микрофона, липсващи или разхлабени части на екрана.

-35% намаление от цената

Проблеми с екрана

Счупен екран, тъчскрийн, сериозно обезцветяване, изгаряния или точки по екрана.

-70% намаление от цената

Без захранване

Устройството не се включва или изписва грешка при reset/restore, вградената вътрешна батерия не се зарежда, портът за зареждане на работи или има дефект.

-90% намаление от цената

Cloud заключване

iCloud в случаите на Apple устройство е активен и клиентът не е излязъл от акаунта си.

-90% намаление от цената

Всеки може да върне устройство и да получи остатъчната му стойност под формата на ваучер. Няма задължение да бъде клиент на Yettel. Всеки с ваучер „Върни и вземи“ може да го използва при покупка на ново устройство от Yettel. Единствено условие за възползване от услугата е клиентът да е пълнолетно лице и да не е под запрещение.
Не всички устройства имат остатъчна стойност. Причините могат да бъдат както механични, така и зависещи от моментната му пазарна стойност, марка и година на производство. При желание от страна на клиента може да бъде върнато и устройство без остатъчна стойност, за да бъде рециклирано.
Стойността на няколко върнати устройства може да бъде комбинирана в един ваучер.
Всеки ваучер „Върни и вземи“ може да се използва при покупка на ново устройство единствено самостоятелно. Различни ваучери не могат да бъдат комбинирани, освен когато в условията на конкретната кампания не е посочено друго.
Всеки „Върни и вземи“ ваучер е със срок на валидност от 1 година, освен когато въпросният ваучер е обвързан с конкретна кампания и му е определен друг срок на валидност.
Ваучерът „Върни и вземи“ не е персонален и може да бъде предоставен за използване на лице, различно от лицето сключило сделката за изкупуване на устройство, срещу която той е издаден.
Стойността на ваучер „Върни и вземи“ не може да бъде използвана на части. Един ваучер се използва изцяло при покупката на едно устройство или аксесоар.
Ако след покупка с използване на ваучер „Върни и вземи“ остане неизразходвана сума по ваучера, нейната равностойност не може да бъде използвана за друга покупка и се губи.

Допълнителна информация:

Остатъчна стойност е стойността, която дадено устройство е запазило и за която даденото устройство може да бъде изкупено. Остатъчната стойност зависи от годината на производството, марката, модела и неговото състоянието към момента на изкупуване. Дадени устройства може да нямат остатъчна стойност – т.е. остатъчната им стойност да е равна на нула.

Чрез услугата се заплаща остатъчната стойност на дадено устройство посредством електронен ваучер, изпратен до посочен от клиента мобилен телефонен номер. Стойността на електронния ваучер може да се използва само в магазинната мрежа на Yettel за еднократно закупуване или лизинг на нови стоки до размера на стойността на ваучера. Това става чрез предоставяне на уникалния идентификационен код на ваучера в срока и условията, валидни за конкретния ваучер.

Парична равностойност или остатъчна стойност на сумата по ваучера, след направена покупка, ако има такава, не се възстановява.