Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Вие сте тук

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Samsung

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Цена в брой
Цена на лизинг
SAMSUNG PD 45W Wall Charger White
Цена в брой
79,99лв. в брой
Плащаш сега
79,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
79,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

Общи
Категория: 
Кабели и зарядни
Функции
Функции: 

Зарежда телефона ти на 100% за нула време
Включи своя Galaxy Note10+ към 45-ватовия адаптер за пътуване, за да презаредиш невероятно бързо. По-мощен от предишните адаптери за пътуване, този владее силата на супербързото зареждане 2.0, за да не оставаш без заряд за дълго.

*Супербързото зареждане 2.0 е налично само за Galaxy Note 10+ с 45-ватов адаптер за пътуване и 5-амперов кабел C към C.

Работи и с телефоните на твоите приятели
45-ватовият адаптер за пътуване зарежда и на 15 W. Така може да зарежда без проблеми и други устройства и устройствата Galaxy на твоите приятели, дори ако те не поддържат супербързо зареждане 2.0.

*Възможно е скоростта на зареждане да се различава в зависимост от устройството. Реалната скорост на зареждане може също да зависи от употребата, от условията на зареждане и други фактори. Зареждането на 45 W е налично единствено за устройства, съвместими със супербързото зареждане 2,0.
*Използвай само одобрена от Samsung батерия, зарядно устройство и кабел, създадени конкретно за това устройство. Несъвместими батерия, зарядно устройство или батерия могат да доведат до сериозни наранявания или повреди върху твоето устройство.

Данни
Свързаност: 
USB тип C
Дължина на кабела - 1 m
Съдържание
Тегло: 
112.6 g
Размери: 
53.1 x 30.1 x 89.3 mm