Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Назад

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

Samsung

SAMSUNG PD 45W Wall Charger

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Цена в брой
Цена на лизинг
SAMSUNG PD 45W Wall Charger White
Цена в брой
79,99лв. в брой
Плащаш сега
79,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
79,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Офертата е дългосрочна и важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Кабели и зарядни
Функции
Функции: 

Зарежда телефона ти на 100% за нула време
Включи своя Galaxy Note10+ към 45-ватовия адаптер за пътуване, за да презаредиш невероятно бързо. По-мощен от предишните адаптери за пътуване, този владее силата на супербързото зареждане 2.0, за да не оставаш без заряд за дълго.

*Супербързото зареждане 2.0 е налично само за Galaxy Note 10+ с 45-ватов адаптер за пътуване и 5-амперов кабел C към C.

Работи и с телефоните на твоите приятели
45-ватовият адаптер за пътуване зарежда и на 15 W. Така може да зарежда без проблеми и други устройства и устройствата Galaxy на твоите приятели, дори ако те не поддържат супербързо зареждане 2.0.

*Възможно е скоростта на зареждане да се различава в зависимост от устройството. Реалната скорост на зареждане може също да зависи от употребата, от условията на зареждане и други фактори. Зареждането на 45 W е налично единствено за устройства, съвместими със супербързото зареждане 2,0.
*Използвай само одобрена от Samsung батерия, зарядно устройство и кабел, създадени конкретно за това устройство. Несъвместими батерия, зарядно устройство или батерия могат да доведат до сериозни наранявания или повреди върху твоето устройство.

Данни
Свързаност: 
USB тип C
Дължина на кабела - 1 m
Съдържание
Тегло: 
112.6 g
Размери: 
53.1 x 30.1 x 89.3 mm