Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Huawei Watch GT 2 46mm

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Huawei Watch GT 2 46mm

non-promo
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

Huawei Watch GT 2 46mm

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI WATCH GT 2 46mm Pebble Brown
Цена в брой
199,99лв. в брой
Плащаш сега
199,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
199,99лв. в брой
Дизайн на Huawei Watch GT 2

Иновация и класика в дизайна

3D извития дисплей и ултра тънкия корпус на Huawei Watch GT 2 предизвиква границите в дизайна и фината изработка. Висококачественото му стъкло без рамка е изрязано с технологии, използващи скъпоценни камъни и е изключително издръжливо, както и устойчиво на вода и прах. Елегантен, изчистен и издръжлив.

Дисплей на Huawei Watch GT 2

Истински брилянтен екран

Красивият AMOLED дисплей на Huawei Watch GT 2 постига изключително бърза скорост на реакция при докосване и ти осигурява невероятно визуално преживяване. Можеш да персонализираш визията му според настроението си с различни дизайна на дисплея. Освежавай ежедневно преживяването си с различните цветове и стилове на часовника.

Свързаност на Huawei Watch GT 2 46 mm

Остани свързан към всичко, което обичаш

Часовникът Huawei Watch GT 2 46 mm те информира за обаждания, поддържа уведомления за SMS съобщения, имейл, календар и социални мрежи. Можеш да се наслаждаваш и на любимата си музика директно от него. Часовникът може да съхрани до 500 песни и лесно да се свърже със слушалки.

Спорт с Huawei Watch GT 2

Революция при тренировките

Часовникът Huawei Watch GT 2 проследява твоите тренировки благодарение на прецизните си системи за позициониране и измерва с точност пулса ти благодарение на TruSeen™ 3.5 . Професионалните данни, които часовникът предоставя, посредством интелигентните си алгоритми и изкуствен интелект, ти помагат да тренираш още по-добре в залата, както и на открито.

Захранване на Huawei Watch GT 2

Подобрена енергийна ефективност

Kirin A1 е първият разработен изцяло от Huawei процесор за смарт часовници, който доставя висока оперативна производителност и изключително ниска консумация на енергия. Архитектурата с двоен чипсет и 2.0 алгоритмите за пестене на батерия гарантират, че часовникът използва по-малко енергия, за да е на твое разположение денонощно.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 4.4 или по-нов, iOS 9.0 или по-нов
Функции
Характеристики: 

Революционна технология на захранване
Серията часовници HUAWEI WATCH GT винаги се стреми да надминава общоприетите граници за живот на батерията. Благодарение на разработения от HUAWEI процесор Kirin A1, дизайнът с двоен чип и интелигентната технология за енергийна ефективност, този часовник ще ти служи вярно денонощно без да го зареждаш до 2 седмици*.

*Животът на батерията зависи от начина на ползване.

Минималистичен и стилен дизайн
Вдъхновен от естетиката на минимализма, часовникът HUAWEI WATCH GT 2 е изработен от висококачествено 3D стъкло, благодарение на което постига изчистена визия без външна рамка. Фината изработка е ясно изразена в детайлите на корпуса и класическия стил в дизайна.

Професионален спортен треньор
Истинска революция в областта на фитнеса. Часовникът HUAWEI WATCH GT 2 проследява тренировките ти благодарение на прецизните системи за позициониране и измерва пулса благодарение на точните измервания на TruSeen™ 3,5. Този часовник е твоят професионален спътник за тренировки в залата и на открито.

Твоят ежедневен асистент
За да улесни ежедневието ти, HUAWEI WATCH GT 2 предлага функции като Bluetooth обаждания, вградена Музика, Уведомления за нови съобщения, проследяване на съня TruSleep™ 2,0 и мониторинг на стреса TruRelax™. Живей ефективно с ЧАСОВНИК, създаден за теб.

Отчитане на кислород в кръвта*
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI Watch GT 2 ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и часовникът ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

*Tази функционалност е налична чрез OTA обновяване.
Данните и резултатите са информативни и за лична употреба и не са предназначени за медицинска употреба или лечение, или превенция от заболявания. Наличността може да варира в зависимост от региона.
Tази функция не се поддържа при свързаност с iOS телефон.

1,39-инчов AMOLED цветен дисплей
Резолюция: 454 x 454
Сензорният екран AMOLED поддържа плъзгане и докосване.

Сензори - Акселерометър
            - Жироскоп
            - Магнитометър
            - Оптичен сензор за измерване на пулса
            - Сензор за амбиентна светлина
            - Сензор за въздушно налягане
            - Капацитивен сензор

Данни
Свързаност: 
Bluetooth: BT5.1
GPS - Supported
Water Resistans - 5 ATM water-resistant
Батерия
Батерия: 
Водоустойчив до 5 ATM
Съдържание
Тегло: 
Приблизително 41 гр (без верижката)
Размери: 
45.9 x 45.9 x 10.7 mm
eSim: 
He
LTE: 
He

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.