Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI WATCH FIT

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI WATCH FIT

Разопакован
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI WATCH FIT

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI WATCH Fit Graphite Black
Цена в брой
59,99лв. в брой
Плащаш сега
59,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
59,99лв. в брой

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок е 2 години. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Отстъпката от цената е спрямо тази на неразопаковано устройство от същия модел. Предложението за избрана разопакована смарт джаджа е валидно при поръчка в брой или на лизинг за 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт джаджа, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Кампанията е валидна само в онлайн магазина на Yettel в периода от 10.03.2023 г. до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на специална цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на специална цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Предложението важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 5.0 или по-нова, iOS 9.0 или по-нова
Функции
Характеристики: 

Повече възможности на твоята китка
Оборудван с прекрасен 1,64" правоъгълен AMOLED дисплей и 280 x 456 HD резолюция, HUAWEI WATCH FIT предоставя съвършена картина. Настройката за автоматична яркост предлага по-добра видимост при слънчева светлина, докато шестте Always-On циферблата ти позволяват да показваш своя стил и настроение във всеки един ден.

Освежи стила си
Благодарение на многобройните и цветни дизайни на циферблата можеш да персонализираш темата на часовника, за да е в тон със стила ти. Освен официалните, можеш да откриеш голямо изобилие от зашеметяващи дизайни и на Watch Face Store. Също така можеш да персонализираш дисплея по свой вкус, с която и да е снимка от твоето мобилно устройство.

Персонализиран за твоето удобство
Сега, много лесно, можеш да персонализираш всички значими функции на дисплея. Важните за теб като времето, сърдечния ритъм, броя стъпки, живот на батерията и други можеш да селектираш свободно и да ги позиционираш на екрана, както е най-удобно за теб.

Различни стилове по твой вкус
Текстурната матирана рамка на часовника се вписва отлично с пъстроцветните и меки каишки, за да се постигне този съвършен дизайн. HUAWEI WATCH FIT е винаги актуален с неговата визия.

Часовникът е твоят личен треньор
Тренирай по всяко време с HUAWEI WATCH FIT, без да е необдходимо да търсиш обучителни видеа. Часовникът разполага с 12 вида анимирани тренировъчни видеа с упражнения по време на работа, разтягания на цяло тяло, абдоминални упражнения и включва 44 демонстрации на стандартни движения. Възползвай се максимално от всеки един миг като почивките за кафе или свободните ти часове през уикенда, за да поддържаш форма с този смарт часовник.

96 тренировачни режима
HUAWEI WATCH FIT предлага, в реално време, прецизни показатели за 11 професионални спортни режима като бягане, плуване и колоездене. Има 85 налични персонализирани тренировъчни режима, което ти позволява да разкриеш потенциала си, независимо дали в йога или във високоинтензивни интервални тренировки, часовникът, също така, следи, в реално време, сърдечния ти ритъм, калориите и времетраенето на твоята тренировка.

Открий своя ритъм
С вграден GPS сензор, 5ATM, AI алгоритъм за сърдечен ритъм и иновативни сензори, HUAWEI WATCH FIT е предвиден за всякакви тренировки. С помощта на часовника ще тренираш по-добре, благодарение на показателите му в реално време, научните оценки и професионалните напътствия.

Интелигентен партньор за твоите тренировки
HUAWEI WATCH FIT може да засече началото на тренировката ти, да разпознае вида ѝ, както и да те подсети да следиш прогреса си. Независимо дали бягаш или плуваш, HUAWEI WATCH FIT може да отчете точно тези метрики, които ти трябват. След като приключиш можеш да разгледаш по-подробен анализ в приложението HUAWEI Health.

Остани мотивиран всеки ден
HUAWEI WATCH FIT проследява твоя фитнес прогрес през целия ден и ти напомня да се изправяш от време на време, за да те предпази от прекаленото заседяване. Часовникът брои твоите стъпки през деня, часовете, в които си активен и периодите със средна или висока интензивност на движение, като онагледява всички в три цветни кръга, което ти придава чувство на удовлетвореност при тяхното изпълнение.

24 часово следене на сърдечния ритъм
Благодарение на технологията за измерване на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 4.0, този смарт часовник може точно да измери сърдечния ти ритъм в реално време през деня, дори когато спиш. Ако сърдечният ти ритъм е извън норма, това ще бъде отчетено и ще получиш напомняне с информация за целодневната защита на твоето здраве.

Отчитане на кислород в кръвта*
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI WATCH FIT ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и часовникът ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

*Tази функционалност е налична чрез OTA обновяване.
Данните и резултатите са информативни и за лична употреба и не са предназначени за медицинска употреба или лечение, или превенция от заболявания. Наличността може да варира в зависимост от региона.
Tази функция не се поддържа при свързаност с iOS телефон.

По-добър контрол на съня
Базирано на сърдечния ритъм и технологията за следене на съня HUAWEI TruSleep™ 2.0, този часовник може да съхранява прецизна информация за съня и да анализира неговото качество, както и да предоставя 200+ научни съвета за това как да подобриш съня си.

Съобщения за напомняния
Предоставяйки навременни напомняния за СМС съобщения, входящи обаждания, събития в календара и други социални медии, HUAWEI WATCH FIT ще се погрижи да не пропускаш никакви важни ангажименти.


1.64 инча AMOLED 456 x 280 HD
Сензорният екран AMOLED поддържа жестове с плъзгане и докосване.

Сензори:   
 - Акселерометър
 - Жироскоп
 - Магнитометър
 - Оптичен сензор за измерване на пулса
 - Сензор за амбиентна светлина
 - Капацитивен сензор

Данни
Свързаност: 
Bluetooth: 5.0
GPS - Поддържа
5 ATM водоустойчив
Батерия
Батерия: 
Типична употреба: 10 дни
HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 200 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи на 24 часа, и тренировка за 30 минути на седмица.
Тежка употреба: 7 дни HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 500 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи за 24 часа, и тренировка за 60 минути на седмица.
GPS режим: 12 часа
Съдържание
Тегло: 
Приблизително 21 гр (без верижката)
Размери: 
46 х 30 х 10.7 мм
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
2,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 3 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.