Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI Watch 3 LTE 46mm

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI Watch 3 LTE 46mm

non-promo
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI Watch 3 LTE 46mm

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI WATCH 3 LTE 46mm Black
Цена в брой
559,99лв. в брой
Плащаш сега
559,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
559,99лв. в брой

Ползвай пълноценно новия си часовник с eSIM функционалност с услугата multiSIM. Първите 6 месеца са от нас.Научи повече.

Дизайн на HUAWEI WATCH 3

Когато външният вид има значение

Нека това, което носиш на китката си се впише идеално в забързаният ти начин на живот! HUAWEI WATCH 3 с класически изчистен елегантен вид и 1.43-инчов заоблен екран просто тласка дизайна на смарт часовниците в бъдещето точно пред очите ти! Управлявай своя WATCH 3 с помощта на чувствителният на допир дисплей и напълно въртящата се рамка като лесно можеш да превъртиш през функциите на екрана или да контролираш силата на звука.

Дисплей на HUAWEI WATCH 3

Бъди различен всеки ден

С WATCH 3 никога няма да ти бъде скучно! Разполагаш с предварително инсталирани 30 лица на своя циферблат включително и анимирани! С HUAWEI Watch face store пък можеш да се снабдиш с още над 1000 дизайна за да си различен всеки ден! А ако искаш да покажеш индивидуалният си стил, може да направиш свой собствен анимиран циферблат от 5-10сек кратко видео заснет от смартфона ти.

функция на HUAWEI WATCH 3

Винаги готов!

Използвай силата на интелигентните алгоритми за да следиш здравето и спортният си напредък, записвайки всичко в приложението HUAWEI Health. Благодарение на детектора за температура на кожата, може дори да разбереш дали температурата ти е висока! А чрез подобрената TruSeen 4.5+ технология може да следиш нивата на кислород в кръвта, така че да се грижиш за себе си винаги по най-добрия начин.

Представяне на HUAWEI WATCH 3

Твоят спортен партньор

WATCH 3 е идеалният тренинг сътрудник със своите 100+ режима на тренировка, като добавим и лесното проследяване на данните в HUAWEI Health на смартфона ти- нищо не може да те спре да си винаги в форма! Наслади се на превъзходно проследяване на маршрута на открито с мултимодовия GNSS сензор за местоположение при преходи, откривайки нови пътеки или посещавайки любими известни места. А с мощният чипсет и интелигентния енергоспестяващ алгоритъм 3.0 получаваш живот на батерията, който може да поддържа 24/7 мониторинг на здравето, 3-дневна употреба в стандартен интелигентен режим и 14-дневна употреба при Ultra-battery Mode!

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 6.0 или iOS 9.0 и по-нови версии
Функции
Характеристики: 

HUAWEI WATCH 3.
Отличаваща се с изключителен дизайн с двоен режим, ultra long battery life и smart режими, целодневен здравен мониторинг. Този смарт часовник е идеалено допълнение за тренировка и дейности на открито.

• 1,43 инча, цветен AMOLED дисплей
Поддръжка на докосване на цял екран, включително плъзгане, докосване, натискане и задържане
• Резолюция: 466 x 466 пиксела, PPI 326
• Корпусът е изработен от неръждаема стомана и керамика
• Каишка от синтетичен каучук
• Bluetooth обаждания
• Интелигентно взаимодействие с други устройства
• 24/7 следене на здравето, благодарение на
- Сензор за ускорение
- Жироскоп
- Геомагнитен сензор
- Оптичен сензор за сърдечен ритъм
- Сензор за околна светлина
- Барометър
- Сензор за температура

 • Вътрешен ROM памет:16 GB
• Вътрешна RAM памет: 2 GB
*Наличният капацитет е по-малък от тази стойност, тъй като системният софтуер заема част от паметта.

• Бутони: Нагоре и Надолу с въртяща се корона
• Безжично зареждане
• 5 ATM водоустойчив
*Устройствата, отговарящи на 5 ATM, са водоустойчиви до 50 метра съгласно ISO 22810: 2010. Това означава, че те могат да се използват за дейности като плуване в басейн или океан. Те обаче не трябва да се използват за гмуркане, водни ски или други дейности, включващи високо налягане

• Поддържа високоговорител
• Поддържа микрофон
• Околна среда
- Температура: 0 ℃ ~ + 35 ℃
- Влажност: 5% ~ 95% (без конденз)

• Живот на батерията

Smart режима поддържа устройството 3 дни в следните ситуации: фабричната настройка е по подразбиране, 2 часа LTE връзка всеки ден, 22 часа Bluetooth връзка с мобилен телефон всеки ден, активиран мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 60 минути използване на приложения всяка седмица, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 30 минути слушане на Bluetooth музика всяка седмица, 90 минути тренировка всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми на ден) и екранът се включва 200 пъти на ден.

Животът на батерията в ultra-long battery life режим е 14 дни в следните ситуации: активиран ultra-long battery life режим, фабрични настройки по подразбиране , мониторинг на пулса, активиран HUAWEI TruSleep ™ за нощен сън, 30 минути Bluetooth разговори всяка седмица, 90 минути тренировки всяка седмица (с активиран GPS), активирани известия за съобщения (50 SMS съобщения, 6 обаждания и 3 аларми a ден), а екранът се включва 200 пъти на ден.

Smart режимът трае 1.5 дни при сдвояване с iPhone.

Въз основа на резултати от лабораторни тестове на HUAWEI. Действителната употреба може да варира в зависимост от разликите в продукта, навиците на потребителя и промените на околната среда

Данни
Свързаност: 
Bluetooth: 2.4 GHz, поддържа BT5.2 и BR+BLE
WLAN 2.4GHz
GPS+GLONASS+Galileo+Beidou
NFC
Батерия
Батерия: 
Изисквания на зарядното устройство: 5V / 2A
До 2 седмици живот на батерията в Ultra Battery Mode*
*Животът на батерията се базира на резултати от лабораторни тестове на Huawei. Реалният живот на батерията може да варира в зависимост от продуктовите характеристики, потребителските навици и условията на външната среда.
Съдържание
Тегло: 
54гр. (без каишката)
Размери: 
46,2 мм × 46,2 мм × 12,15 мм
eSim: 
LTE: 
Yes
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
22,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.