Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI FreeBuds Studio

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI FreeBuds Studio

non-promo
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI FreeBuds Studio

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Ограничена наличност
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI FreeBuds Studio Black
429,99лв. в брой
Плащаш сега
429,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
429,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Функции
Характеристики: 

Мощна шумопотискаща система
Само ти и музиката
Изчистени и елегантни отвън, мощни и интелигентни отвътре. С голямо количество вградени интелигентни чипсети и сензори, HUAWEI FreeBuds Studio изграждат превъзходна система за шумопотискане, за да осигурят по-добро активно потискане на шума (ANC), прослушване и намаляване на страничния шум при разговори.

Интелигентно динамично ANC
Не правят компромис с комфорта, независимо от ситуацията
Интелигентната система за възприемане на няколко ситуации, която се състои от сензор IMU1 и система за микрофони, извършва 100 пъти разпознаване на ситуацията в секунда. По този начин тя автоматично настройва режима на потискане в различни среди за по-подходящ и удобен ефект на активно шумопотискане.

Шумопотискане на разговори с 6-микфоронна система
Пълно яснота при обажданията
Четирите обърнати навън микрофони ефективно улавят човешките гласове от фоновия шум въз основа на напредналата си техника. Другите два микрофона, обърнати навътре, събират гласа в ухото и избягват силните смущения от вятъра. Шест микрофона работят като сложна система, за да осигурят кристално ясни обаждания.

High Resolution аудио
Всеки звук оживява
Снабдени с Hi-Fi аудио чип и професионални акустични компоненти, HUAWEI FreeBuds Studio предлагат ултраширок обхват на честотната характеристика от 4 Hz до 48 kHz. Всичко, което можеш да чуеш, е високачествената музика с изпипани детайли.

Автоматично търсене, бързо свързване
По време на първото свързване слушалките автоматично ще търсят близки устройства. След това на екрана на твоя смартфон ще се появи прозорец с потвърждение за връзка. Само с едно кликане се свързват, за да можеш веднага да се насладиш на музиката.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.2
Pop-up свързване: поддържа се*
*Изисква смартфони, работещи с EMUI10 или по-нова версия.
Зареждане - Кабелно: USB Type-C
Батерия
Батерия: 
410 mAh
Съдържание
Тегло: 
Около 260 гр
Размери: 
165 x 150 x 81.5 мм
eSim: 
He
LTE: 
He