Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI FreeBuds 4

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI FreeBuds 4

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI FreeBuds 4

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI FreeBuds 4 Ceramic White
Цена в брой
199,99лв. в брой
Плащаш сега
199,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
199,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Безжични слушалки
Съвместимост: 
Съвместими с всички Android, iOS и Windows устройства
Функции
Характеристики: 

Адаптивно шумопотискане
Всяко ухо е различно. Това е причината HUAWEI FreeBuds 4 да използва адаптивна технология, която се адаптира към уникалната форма на ухото и начина, по който носите слушалки. HUAWEI FreeBuds 4 извежда Open-fit системата за шумопотискане до нови висоти, като включва изцяло новата адаптивна технология за още по-голямо потапяне в звука. Open-fit дизайнът позволява налягането да остане изравнено, като същевременно гарантира, че важни звуци от околната среда могат да се чуват - за по-безопасно и по-удобно изживяване при носене, дори след дълги часове.

Air-like комфорт
Кутията за зареждане с кръгла форма е проектирана така, че да пасне идеално на дланта. А сега, още по-малка и по-лека, тя може да се носи в джоба на панталона безпроблемно за по-лесен начин да вземете музиката навсякъде със себе си.
Слушалките са ергономично оформени, за да пасват прецизно на ухото, и имат удобна форма. Всяка слушалка е само 4,1 g, те стоят естествено и удобно за максимално удоволствие от слушането на музика.

High Resolution звук
Всяка слушалка е снабдена със собствен, усилващ баса двигател за по-големи вибрации, генерирайки впечатляващо дълбок бас, който наистина можете да почувствате. Големият 14,3 mm LCP динамичен драйвер във всяка слушалка е това, което помага на HUAWEI FreeBuds 4 да постигне своето изключително качество на звука. С честотен диапазон до 40 kHz, те ще ви позволят да се потопите максимално в мелодията и богатите тембри.

Аудио развлечения по всяко време
Решете, които звуци да записвате с HUAWEI FreeBuds 4, благодарение на 48 kHz HD запис на звук, който работи в два режима8. Surroundings Mode Ви позволява да пресъздадете средата, в която се намирате, улавяйки звуците около вас с брилянтни детайли. Voices Mode използва технология за разпознаване на гласовата честота, за да усъвършенства специфичните честоти на Вашия глас, като блокира страничните фонови шумове.

Само с докосване
Използвайте своите HUAWEI FreeBuds 4 да контролирате музиката, която сушате и да приемате обаждания чрез лесен, интуитивен жест, който може да се използва на всяка слушалка.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth® 5.2
Driver - 14,3 мм
Батерия
Батерия: 
Батерия на слушалките: 30 mAh
Батерия на зареждащия кейс: 410 mAh
Време за зареждане: Около 1 час за слушалките (в кутията за зареждане)
Време за зареждане: Около 1 час за кутията за зареждане (без слушалки)
Съдържание
Тегло: 
около 4.1 g (на слушалка); около 38 g (зареждащ кейс, без слушалки)
Размери: 
41.1 x 16.8 x 18.5 mm (слушалки); 58 мм диаметър и 21.2 мм височина (зареждащ кейс)
eSim: 
He
LTE: 
He

Лизинг на аксесоар се предоставя при следните условия за допълнителен лизинг:

Можеш да се възползваш от Допълнителен лизинг по време на договора, ако си настоящ частен клиент на Yettel и ползваш абонаментен план за мобилни услуги.
Можеш да вземеш смартфон или аксесоар с Допълнителен лизинг само към номер за услуга, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.
Не е необходима промяна на абонаментния план или удължаване срока на договора за мобилни услуги.
Може да вземеш само един смартфон или аксесоар при условията на допълнителен лизинг.
Ако желаеш да активираш нов допълнителен лизинг, необходимо е да изплатиш оставащите вноски по текущия допълнителен договор за лизинг.