Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI Band 6

Вие сте тук

Call me back

Експресна поръчка
Направи го лесно - попълни тази форма и ние ще ти се обадим в рамките на един работен ден, за да уточним подробностите за поръчката. Доставката е напълно безплатна за цялата страна.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI Band 6

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI Band 6

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI Band 6 Black
Цена в брой
49,99лв. в брой
Плащаш сега
49,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
49,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Вземи го онлайн с абонаментен план по избор до 30.09 и ще получиш ваучер за 15% отстъпка за непромоционални продукти от категории Ученически пособия и Книги в Ozone.bg.
Научи повече

Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г. Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката.

Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.

Общи
Категория: 
Спортни гривни
Съвместимост: 
Android 6.0 или по-нова версия; iOS 9.1 или по-нова версия
Функции
Характеристики: 

Нова гривна на хоризонта
HUAWEI Band 6 има 1,47-инчов AMOLED FullView дисплей и 64% съотношение екран към корпус с тънка рамка. Комбинирай това с дисплея с висока резолюция 194 x 368 и 282 PPI и ще имаш нещо наистина впечатляващо на китката си.

Повече данни
Големият дисплей с високо съотношение на екрана към корпуса не само изглежда добре, но и ти дава повече от желаните данни. По-големи снимки, повече статистика за упражненията и постоянен мониторинг на пулса могат да бъдат показани със зашеметяващи подробности. И имаш повече свобода да разглеждаш всичко това, благодарение на интуитивните 4-посочни сензорни контроли.

Циферблат по твой вкус
Смени дизайна, за да отрази настроението ти. С огромно разнообразие от дизайни на циферблати, от които можеш да избираш, винаги ще има циферблат, който да привлече вниманието ти. Размени ги с просто плъзгане и дори използвай свои собствени снимки.

24/7 мониторинг на сърдечния ритъм
Проследяването на сърдечния ритъм е едно от най-добрите неща, които можеш да направиш за здравето си. Технологията за наблюдение на пулса TruSeenTM 4.0 използва оптична леща и обработка на данни, базирана на AI, за точно наблюдение на сърдечния ритъм 24 часа в денонощието. Бъди предупреден незабавно, когато сърдечния ритъм спадне под или се повиши над безопасното ниво. Постави здравето на сърцето си на преден план.

Целодневно следене на SpO2
HUAWEI Band 6 има вградена система за откриване на SpO2, която следи насищането на кръвта ти с кислород 24/7. Ако падне твърде ниско, гривната ще вибрира, така че можеш да отделиш време за дишане и да възстановиш равновесието си.

TruRelax мониторинг на стреса
Проследявай нивата си на стрес през целия ден с мониторинг на стреса TruRelax и когато те станат твърде високи, използвай вграденото ръководство за обучение за дишане, за да се върнеш в спокойно, фокусирано състояние на ума. Започни пътя към по-малко стресиран живот.

TruSleep 2.0 мониторинг на съня
Събуди се за по-добър сън. TruSleep 2.0 разпознава кога си буден и кога си в едно от 4-те различни състояния на сън - дълбок сън, лек сън, REM и дрямка. С 96,3% подобрена точност, той записва не само колко си спал, но и качеството на съня ти. Могат да бъдат идентифицирани 6 основни проблема със съня и ще можеш да получиш над 200 предложения за подобряване на съня. По-добрите дни започват с по-добър сън.

Твоето ново Аз
Започни деня си, като зададеш 3 ежедневни цели за активност - Стъпки, Часове на активност и Дейност с умерен до висок интензитет. HUAWEI Band 6 автоматично ще следи напредъка ти чрез цветни, привличащи вниманието пръстени. Получавай мотивиращи напомняния и известия, когато постигнеш целите си. Заслужените успехи са най-удовлетворяващи.

Фокусирай се върху тренировката си
Когато полагаш всички усилия, за да тренираш, остави HUAWEI Band 6 да се погрижи за останалото. Избери от до 96 различни режима на упражнения и следи сърдечния ритъм, калориите и други. Всички твои данни могат да се съхраняват и анализират в лесни за четене графики, така че можеш да начертаеш своето фитнес пътуване и да поставиш цели, които те вдъхновяват.

Личен асистент
HUAWEI Band 6 не е просто инструмент за проследяване на здравето и фитнеса, той е и по-удобен начин за взаимодействие с твоя телефон. Преглеждай входящите обаждания и съобщения, получавай актуализации за времето, прави снимки чрез камерата на телефона, всичко това от комфорта на собствената ти китка.

• Дисплей: 1.47 -инчов AMOLED  цветен дисплей, 194 x 368 пиксела
• Сензорният екран AMOLED поддържа жестове с плъзгане и докосване
• Сензори: 3-axis acceleration sensor, Infrared wear sensor, Optical heart rate sensor
• Зареждане: Магнитен напръстник за зареждане
• Водоустойчивост: 5ATM

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0
Съдържание
Тегло: 
Приблизително 18 g (без каишката)
Размери: 
43 x 25.4 x 10.99 мм
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
1,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 3 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.