Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

HUAWEI Band 4

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

HUAWEI Band 4

Разопакован
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

HUAWEI

HUAWEI Band 4

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
HUAWEI Band 4 Graphite Black
Цена в брой
19,99лв. в брой
Плащаш сега
19,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
19,99лв. в брой

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок е 2 години. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Отстъпката от цената е спрямо тази на неразопаковано устройство от същия модел. Предложението за избрана разопакована смарт джаджа е валидно при поръчка в брой или на лизинг за 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт джаджа, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Кампанията е валидна само в онлайн магазина на Yettel в периода от 10.03.2023 г. до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на специална цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на специална цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Предложението важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Дизайн на Huawei Band 4

Ергономичен дизайн и пълен комфорт

Huawei Band 4 пристига във феерия от цветове. Избери най-подходящия за теб между Sakura Pink, Amber Sunrise и графитено черно. Цветният му 2.5D тъчскрийн дисплей ти осигурява зашеметяващо визуално изживяване, допълнено с удобен интерфейс и интелигентни известия.

Стилове на дисплея на Huawei Band 4

Персонализирай според себе си

Сега можеш да изразиш своята индивидуалност, посредством Huawei Band 4 гривната. Стилът й се променя заедно с твоето настроение. Влез в HUAWEI Watch Face Store магазинът и свали различни дизайни за дисплея в разнообразни стилове - спорт, анимация или хай-тех.

Данни за активности с Huawei Band 4

Бъди активен и остани такъв

Избери подходящите упражнения от девет режима и проследявай тренировките си! Huawei Band 4 ти предоставя подробни данни за сърдечния ритъм и неговата честота, брой крачки, изминато разстояние, скорост, калории и други. Настрой се за още по-пълноценни тренировки и упражнения!

Качество на съня с Huawei Band 4

Здрав сън, за здравословен живот

Huawei Band 4 проследява сърдечния ти ритъм по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество. Освен че идентифицира 6 вида проблеми със съня, той ти дава и предложения как можеш да го направиш по-добър.

Известия и функции на Huawei Band 4

Персонален асистент на твоята ръка

Живей активно и се справяй с задачите си ефективно с Huawei Band 4. Получавай известия за всяко съобщение или телефонно обаждане и се наслади на функциите Открий телефона ми и Remote Shutter. Всичко това само с докосване на пръст на китката ти.

Общи
Категория: 
Спортни гривни
Съвместимост: 
Android 4.4 или по-нова версия; iOS 9.0 или по-нова версия
Функции
Характеристики: 

• Свеж дизайн и ергономичен комфорт - 2.5D цветния тъч скрийн ти предлага атрактивен интерфейс и интелигентни известия за съобщения
• Лесно зареждане и по-продължителна употреба - освободи се от различни кабели и зарядни. Вграденият USB плъг на Huawei Band 4 се вписва в стандартните USB зарядни устройства, така че да я зареждаш навсякъде и по всяко време. С еднократното зареждане гривната разполага с повече от 6 дни време за използване
• Интелигентно проследяване на сърдечната честота - благодарение на професионалните оптични устройства, обработващите чипове и AI алгоритъма, Huawei TruSeenTM 3.5 следи сърдечната честота с изключителна точност. Също така осигурява интелигентни напомняния чрез вибрации, ако сърдечната ти честота надвишава максималната средна сърдечна честота. В нощния режим незабележимата светлина гарантира по-малко разсейване за по-добър сън
• Грижа за по-добър сън - здравословният сън е основата за здравословения живот. Huawei TruSleep™ 2.0 проследява сърдечната честота по време на сън, за да разпознае четирите фази на съня и да анализира неговото качество
• Може да избереш упражнения от деветте различни режима и да проследяваш тренировките си. Huawei Band 4 предоставя подробни резултати от данни като сърдечна честота, сърдечна зона на пулса, стъпки, разстояние, скорост, калории и др.
• Отчитане на кислород в кръвта*
Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI Band 4 ти ще можеш да отчетеш кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и гривната ще ти покаже точните данни и ще ти припомни да обръщаш внимание на здравето си.

*Tази функционалност е налична чрез OTA обновяване.
Данните и резултатите са информативни и за лична употреба и не са предназначени за медицинска употреба или лечение, или превенция от заболявания. Наличността може да варира в зависимост от региона.
Tази функция не се поддържа при свързаност с iOS телефон.

• Дисплей: 0.96 -инчов TFT цветен дисплей, 80 x 160 пиксела
• Сензори: 3-axis acceleration sensor, Infrared wear sensor, Optical heart rate sensor
• Зареждане: USB порт
• Водоустойчивост: 5ATM

 

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 4.2
Батерия
Батерия: 
91 mAh
Съдържание
Тегло: 
24 g
Размери: 
56 x 18.5 x 12.5 mm
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
0,89
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 24 месеца.

Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти от 07.04.2022 г. до 29.04.2022 г или до изчерпване на количествата само в онлайн магазина на Yettel, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 3 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.