Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

GOPRO Action Camera Hero 9

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

GOPRO Action Camera Hero 9

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

GOPRO

GOPRO Action Camera Hero 9

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Ограничена наличност
Цена в брой
Цена на лизинг
GOPRO Action Camera Hero 9 Black
889,99лв. в брой
Плащаш сега
889,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
889,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Мобилни камери
Функции
Характеристики: 

5K видео
Снимай зашеметяващо видео с резолюция до 5К, перфектна за поддържане на сериозни детайли, дори при увеличаване. Разполагайки с нов 23,6 MP сензор, който предлага абсолютна производителност, HERO 9 Black предоставя реалистична острота на изображението, плавно движение и нивелиране на хоризонта в камерата, което винаги впечатлява.

20 MP снимка със SuperPhoto
Снимай ясни, качествени снимки с 20 MP яснота. И със SuperPhoto HERO 9 Black може автоматично да подбере изцяло настройките за най-добра обработка на изображенията вместо теб, така че е супер лесно да уловиш най-добрия кадър.

Преден дисплей + заден сензорен екран
Нов, по-голям, но познат заден сензорен екран със сензорно увеличение на HERO 9 Black и ослепителен нов преден дисплей улесняват рамкирането и интуитивното управление на камерата.

Мощна батерия
Разполагаш с 30% по-дълъг живот на батерията*, благодарение на  по-голямата 1720 mAh батерия. Това ти позволява да снимаш повече, без да се налага да сменяш батерии и предоставя достатъчно мощност, за да захранваш камерата си в студа.

*В сравнение с HERO 8 Black.

HyperSmooth 3.0
Изпитай изключителната плавност с най-усъвършенстваното стабилизиране на видеоклипа досега. HyperSmooth 3.0 позволява нивелиране на хоризонта в камерата и подсилване на всички настройки.

TimeWarp 3.0
Запиши зашеметяващи сцени през междукадров интервал, докато се движиш по пътя, пеша или където и да е другаде. TimeWarp 3.0 кондензира време, улавяйки моменти, както нищо друго. Speed Ramp (Управление на скоростта) е нова възможност, която ти позволява да избираш Real Speed (Реална скорост) (сега с аудио) или Half Speed (Половин скорост) по време на запис.

Поточно предаване на живо в 1080p
Поточно предавай на живо в 1080p в социалните платформи, възползвай се от стабилизиране HyperSmooth, докато излъчваш чрез приложението GoPro, и запиши кадри на SD картата си, за да ги разгледаш по-късно.

Здравина + Водоустойчивост
Снимай в най-лошите условия, които можеш да си представиш. HERO 9 Black може да се справи. Тя е много издръжлива и водоустойчива до 10 m.

Приложение GoPro
Приложението ти позволява да управляваш камерата си дистанционно, да стартираш и спираш записи и да прехвърляш мултимедийни файлове. Освен това можеш да правиш редакции на единичен или няколко клипа и да ги споделяш – всичко това от твоя телефон.

Данни
Свързаност: 
USB-C Port
Wi-Fi + Bluetooth®
GPS Enabled
Connects to GoPro App
Батерия
Батерия: 
1720 mAh литиево-йонна
Съдържание
Тегло: 
158 g
Размери: 
71.0 x 55.0 x 30.0 mm
eSim: 
He