Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

GARMIN vivoactive 3 Music

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

GARMIN vivoactive 3 Music

Разопакован
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

GARMIN

GARMIN vivoactive 3 Music

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
GARMIN vivoactive 3 Music Granite Blue - разопакован
369,99лв. в брой
Плащаш сега
369,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
369,99лв. в брой

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок на устройството е 24 месеца. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
16,29
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Функции
Характеристики: 

GPS смарт часовник със спортни приложения и съхранение на музика

- Лесно свали до 500 песни на часовника си и го свържи с Bluetooth® слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон
- Garmin Pay ™ безконтактно решение за плащане ти позволява да правиш удобни плащания с часовника си, така че да можеш да оставиш парите си вкъщи
- Персонализирай часовника си с хиляди безплатни изгледи на часа, приложения и уиджети от Connect IQ ™ магазина
- Повече от 15 предварително заредени GPS и закрити спортни приложения, включително йога, бягане, плуване и др.
- Следете фитнес нивото си с оценки за VO2 max и фитнес възраст, плюс наблюдение на нивото на стреса

От тренировки до възпроизвеждане на любимите ти песни, vívoactive 3 е смарт часовника за твоя активен живот. Той разполага с хранилище за музика, така че да можете да заредиш любимите си песни за всяка тренировка. Този спортен смарт часовник има вграден пулсомер и над 15 предварително заредени спортни приложения. Вграденият GPS ти позволява да записваш точно дейности си на открито.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Водоустойчивост: 5 ATM
Батерия
Батерия: 
Презареждаема литиево-йонна
Съдържание
Тегло: 
39 гр.
Размери: 
43.1 x 43.1 x 13.6 мм
eSim: 
He
LTE: 
He

Предложението за избраното устройство е приложимо при закупуване в брой или при предоставяне на допълнителен лизинг на устройството за 24 месеца.

Същото е с дефекти по опаковката като например нарушено или липсващо опаковъчно фолио, драскотини по опаковъчната кутия, и други дефекти, които не засягат неговото правилно функциониране и външен вид. За съответното устройство важат стандартните гаранционни условия, предоставяни от производителя.

Предложението е валидно за частни клиенти от 07.04.2022 г. до 29.04.2022 г или до изчерпване на количествата само в онлайн магазина на Yettel, като то не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт устройство, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за защита на потребителите.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.