Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC

Разопакован
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

FITBIT

FITBIT Versa 2 Special Edition NFC

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
FITBIT Versa 2 Special Edition NFC Smoke Woven UNP
Цена в брой
99,99лв. в брой
Плащаш сега
99,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
99,99лв. в брой

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок е 2 години. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Отстъпката от цената е спрямо тази на неразопаковано устройство от същия модел. Предложението за избрана разопакована смарт джаджа е валидно при поръчка в брой или на лизинг за 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт джаджа, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Кампанията е валидна само в онлайн магазина на Yettel в периода от 10.03.2023 г. до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Офертата е дългосрочна и важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
iPhone 4S или по-нов, Android 5.0 или по-нова версия
Функции
Характеристики: 

Открий Fitbit Versa 2 Special Edition, смарт часовник, подходящ за всеки момент от деня. С модерен и универсален дизайн часовникът може да се носи навсякъде: на работа, във фитнеса, на важни събития от живота ти. Освен това опцията на екрана always-on ти позволява да проверяваш постоянно колко е часът или какви са резултатите от тренировките, докато спортуваш. Също така разбери подробности за качеството на съня си, с помощта на Sleep Score. Възползвай се от всички предимства на смарт часовника: приложения, известия, мониторинг на сърдечната честота 24/7. Страхотно, нали?


Проследяване качеството на съня - Sleep Score: опция, при която потребителите получават оценка на съня и могат да научат повече за качеството на съня си. Тази оценка се основава на изчисление, което отчита сърдечната честота (през нощта и в покой), моментите на неспокойствие, пробужданията и стадиите на съня.

Бърз достъп до любимите ти приложения за времето, спорта и други - избери от стотици фитнес, бизнес и много други приложения. Освен това избери да получаваш сигнали за обаждания, текстови съобщения или събития от календара, както и известия от приложения на телефона ти.

24/7 проследяване на сърдечната честота - използвай технологията за мониторинг на пулса, за да разбереш броя на консумираните калории, сърдечната честота в покой и за да дозираш усилията си по време на тренировка.

Сесии с ръководено дишане - Намери моменти на спокойствие през целия ден с персонализирани дихателни сесии въз основа на сърдечната си честота.

Целеви режими с упражнения - Използвай 15+ режима с упражнения, за да записваш тренировки като бягане, колоездене, плуване и йога, за да получиш статистика в реално време по време на тренировките си.

Напомняния за движение - Знай колко дълго си активен през целия ден и получи подсещане, ако има нужда да се раздвижиш или ако седиш твърде дълго.

Темпо и разстояние в реално време - Свържи се с GPS на телефона си, за да видиш темпото и разстоянието в реално време на китката си и да получиш карта на маршрута си в приложението.

SmartTrack® - Автоматично разпознава и записва дейности като бягания, спортни и аеробни тренировки.

Кардио фитнес резултат - Вземи персонализиран Cardio Fitness Score и съвети, за да подобриш нивото си във фитнеса.

Always-On Display - Опцията за постоянно включен екран (always-on) ти помага да видиш по-лесно колко е часа или какви са резултатите от тренировките ти, докато спортуваш.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
NFC
Wi-Fi
Батерия
Батерия: 
Батерия: презареждаема 145 mAh
Съдържание
Тегло: 
38 g
eSim: 
He
LTE: 
He
Други
Ръководство за употреба: 
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
4,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 3 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.