Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Apple Watch Series 8 45mm Aluminium Case with Sport Band

Назад

Вие сте тук

Вземи го със 150 лв. отстъпка до 31.05.2023 г. При поръчка на лизинг и активация на Смартфон протект, първите 6 застрахователни премии са от нас.

Промоционалното предложение за 150лв. отстъпка от цената на смарт часовници е валидно при покупка на устройството в брой или на лизинг.
Офертата за 6 месеца застраховка Смартфон протект важи при условията на придобиване на смарт часовиника на лизинг. Предложението не важи при покупка в брой. 

Предложението е валидно от 03.05.2023 г. до 31.05.2023 г., или до изчерпване на количествата, за частни клиенти. Предложението не може да се комбинира с други отстъпки и кампании за устройства.

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Apple Watch Series 8 45mm Aluminium Case with Sport Band

промо
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

APPLE

Apple Watch Series 8 45mm Aluminium Case with Sport Band

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
Apple Watch Series 8 45mm Starlight Aluminium Case with Starlight Sport Band
Цена в брой
969,99лв.819,99лв. в брой
Плащаш сега
819,99лв.лв.
Добави в количката
Плащаш сега
819,99лв. в брой

3 години гаранция за всеки смартфон, закупен от Yettel.

Само онлайн с план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.
Виж повече тук

Само онлайн при заявяване на смартфон с абонаментен план Total Unlimited 39.99 взимаш устройството на по-изгодна цена, която се равнява на цената на същото устройство с план Total Unlimited 49.99.

Офертата е дългосрочна и важи за всички смартфони налични в онлайн магазина, за частни клиенти до изчерпване на количествата. Предложението се комбинира с всички активни към момента оферти за устройства.

Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
По-бързо време за зареждане
Функции
Характеристики: 

Вашият незаменим спътник сега е още по-мощен
Въвеждаме засичане на температурата за по-задълбочено разбиране на женското здраве.1 , .2 , . И  

 

Разпознаване на катастрофи
За да получите помощ при спешен случай.

 

Етапи на съня

За да разберете по-добре съня си.

 

Нови начини за трениране.
С помощта на усъвършенстваното приложение "Тренировка". Бъдещето на здравето никога не е изглеждало толкова добро.

 

Гладко и безпроблемно. Последен писък на дизайна.
Apple Watch Series 8 разполага с голям и ярък Always-On дисплей. Тесните рамки избутват екрана до самия край, което води до елегантна интеграция с извивката на корпуса.

 

Always-On Retina дисплей

Възприемай всичко. Направи всичко. Яркият Always-On екран прави детайлните циферблати на часовниците зашеметяващи и лесни за четене, дори когато китката ви е спусната. Големият дисплей побира всичките ти любими усложнения и прави докосването, писането и плъзгането мигновено.

 

Не просто здрав
Същите иновации, използвани за създаването на красивия Always-On дисплей от край до край, спомагат и за неговата невероятна издръжливост. Дебелият преден кристал, здравата геометрия и плоската основа го правят устойчив на напукване.

 

За по-здравословен живот
Колкото сте по-информирани за здравето си, толкова повече възможности имате да му повлияете. Усъвършенстваните здравни сензори в Apple Watch Series 8 предоставят информация, която ти помага да разбираш по-добре здравето си.

 

Нови начини за тренировка 

За вашите лични постижения. Клякане, въртене, крачки, каквото пожелаеш - Apple Watch ви предлага подобреното приложение "Тренировка". А с новите изгледи на тренировката ще можеш да виждаш по-усъвършенствани показатели с един поглед, като зони на сърдечния ритъм и персонализирани интервали, за да продължиш да се движиш здраво.

 

Fitness+

Стигни по-далеч с Apple Watch. Избери от 11 различни вида тренировки - разходки, бягане и медитация с аудионасочване. Направи всяка тренировка своя с модификации, които отговарят на нивото ти. Тренирай навсякъде и по всяко време, от 5 до 45 минути - с десетки нови допълнения всяка седмица. И виж персонализираните си показатели във всяка тренировка с Apple Watch.

 

 

- Дисплей Always-On Retina, 1000 nits

- Размер на корпуса 45 мм или 41 мм

- Приложение за кислород в кръвта, известия за висок и нисък сърдечен ритъм, известия за кардиофитнес
- Ion-X стъклен кристален дисплей
- 100% рециклиран алуминиев корпус
- 64-битов двуядрен процесор
- Сензор за кислород в кръвта
- Известия за висок и нисък пулс
- Известие за неправилен сърдечен ритъм
- Спешен SOS
- Водоустойчив до 50 метра
- Устойчив на прах (IP6X)
- L1 GPS, GLONASS, Galileo, QZSS, and BeiDou

- GPS + Cellular модели
- Компас
- Always-On висотомер
- 32 GB памет

- до 18 часа живот на батерията

Данни
Свързаност: 
Wi-Fi
Bluetooth 5.0
Батерия
Батерия: 
Литийно-йонна батерия с бързо зареждане
Съдържание
Тегло: 
38,8 гр.
Размери: 
45 х 38 х 10.7мм
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
35,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 3 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.