Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

AMAZON Echo Dot 3 Charcoal

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

AMAZON Echo Dot 3 Charcoal

временно изчерпан
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

AMAZON

AMAZON Echo Dot 3 Charcoal

Избери цвят оттук:

Избери цвят оттук:

Цена в брой
Цена на лизинг
AMAZON Echo Dot 3 Charcoal Black
89,99лв. в брой
Плащаш сега
89,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
89,99лв. в брой
Общи
Категория: 
Мобилни колонки
Функции
Характеристики: 

Преносима смарт тонколона AMAZON Echo Dot (3rd generation) е гласово контролирано устройство, което включва познатите Alexa системи.

- Echo Dot 3 е най-популярният говорител с гласово управление, сега с подобрен звук и нов дизайн в сравнение с предишното поколение Echo Dot.
- Поискай Алекса да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми, да контролира съвместими устройства за интелигентни домове и др.
- Поток от песни от Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn и други чрез подобрения високоговорител за по-богат и по-силен звук.
- Обади се или изпрати съобщение на някого с устройство Echo, приложението Alexa или Skype за свободни ръце. Влез незабавно в други стаи в своя дом или направи съобщение до всяка стая със съвместимо устройство Echo.
- Alexa винаги става по-умна и добавя нови умения като проследяване на фитнес, игри и др.
- Благодарение на 4-те микрофона с голяма чувствителност, Алекса те чува от другата страна на стаята. А със съвместимите Echo устройства в различни стаи можеш да изпълниш целия си дом с музика.
- Включи осветлението преди да станеш от леглото, активирай кафемашината на път за кухнята и затъмни помещението, за да гледаш любимия си сериал - без да си помръднеш пръста. Amazon Echo Dot (3-то поколение) е съвместима с 10000 устройства Smart Home, като разполага и с функция Alexa Guard, която те предупреждава всеки път, когато локализира дим, шум или движение, предпазвайки дома ти (изисква се връзка със съвместими smart устройства).

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Wi-Fi
Audio jack 3.5 mm
Съдържание
Тегло: 
300 g
Размери: 
43 x 99 x 99 mm
eSim: 
He
LTE: 
He