Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

AMAZFIT Neo

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

AMAZFIT Neo

временно изчерпан
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

AMAZFIT

AMAZFIT Neo

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цена в брой
Цена на лизинг
AMAZFIT Neo Black
64,99лв.34,99лв. в брой
Плащаш сега
34,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
34,99лв. в брой

Върни старо устройство и помогни на природата. Поръчай с промокод RECYCLE и ние ще добавим към твоята поръчка безжични слушалки HAMA.

Вземи го с отстъпка до 30.11.2022 г. Посоченото намаление е валидно както за поръчки в брой, така и за сделки на лизинг.

-4%

отстъпка

-10%

отстъпка

-15%

отстъпка

-20%

отстъпка

-25%

отстъпка

-30%

отстъпка

-35%

отстъпка

-40%

отстъпка

-45%

отстъпка

-50%

отстъпка

-55%

отстъпка

-60%

отстъпка

-65%

отстъпка

-70%

отстъпка

-75%

отстъпка

-80%

отстъпка

-85%

отстъпка

-90%

отстъпка

Amazfit NEO Изключително дълъг живот на батерията - 28 дни* с едно зареждане Измерване на сърдечния ритъм 24 часа в денонощието, осигурявайки мониторинг Спортувай с Amazfit Neo - поддържан от BioTracker ™ PPG сензор3 Never miss a notification Винаги включен дисплей, 24/7 - Amazfit Neo Водоустойчив до 50 метра
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови, Приложение Zepp
Функции
Характеристики: 

Amazfit Neo e перфектната комбинация от класически дизайн, стил и функционалност на достъпна цена.

• Изключително дълъг живот на батерията с едно зареждане
28 дни* с едно зареждане
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.

Измерване на сърдечния ритъм
Снабден с BioTrackerTMPPG сензор 3, Amazfit Neo може да следи сърдечната ти честота 24 часа в денонощието, осигурявайки мониторинг на пулса в реално време, за да ти помогне да разбереш по-добре здравословното си състояние и да те предупреди, когато сърдечният ритъм е извън норма

• Мониторинг на съня
Amazfit Neo без усилие следи качеството на съня ти. След като се синхронизира с приложението, можеш да прегледаш различните етапи и качеството на съня си. Помага ти да получиш по-ясно разбиране за своите модели на сън и необходими етапи за подобряване на качеството му

• Спортувай с Amazfit Neo
Поддържан от BioTracker ™ PPG сензор и мощни алгоритми, Amazfit Neo помага за проследяване на твоите упражнения. Избери от различните спортни режими и виж различни спортни отчети чрез приложението

• Известия за обаждания и съобщения

• Измерване на изминати крачки и изгорени калории

• Винаги включен дисплей, 24/7
Amazfit Neo разполага с винаги включен дисплей. Той е енергийно ефективен и ти позволява да виждаш екрана ясно дори и при ярка светлина

• Водоустойчив до 50 метра

• Екран - 1.2" STN черно-бял дисплей

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0 BLE
Батерия
Батерия: 
160 mAh литиево-йонна полимерна батерия
28 дни* с едно зареждане
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.
Съдържание
Тегло: 
32 г
Размери: 
40.3 х 41 х 11.7 мм (без каишката)
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
1,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Предложението е валидно от 15.11 до 30.11 или до изчерпване на количества при покупка или лизинг на посочените устройства.

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.