Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

AMAZFIT GTS 2

Назад

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

AMAZFIT GTS 2

Разопакован
Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

AMAZFIT

AMAZFIT GTS 2

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Цени на лизинг с предплащане
Цена в брой
Цена на лизинг
AMAZFIT GTS 2 Urban Grey UNP
Цена в брой
179,99лв.99,99лв. в брой
Плащаш сега
99,99лв.лв.
Няма наличност
Плащаш сега
99,99лв. в брой

Устройството може да има дефекти по опаковката, липсващо фолио или други следи от отваряне. Гаранционният срок е 2 години. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

Отстъпката от цената е спрямо тази на неразопаковано устройство от същия модел. Предложението за избрана разопакована смарт джаджа е валидно при поръчка в брой или на лизинг за 24 месеца. При предоставяне на допълнителен лизинг на смарт джаджа, потребителят е необходимо да бъде настоящ клиент на Yettel с активен номер на услуга на абонаментен план, на който входящите и изходящите обаждания не са ограничени.

Кампанията е валидна само в онлайн магазина на Yettel в периода от 10.03.2023 г. до 31.03.2023 г. или до изчерпване на количествата.

Вземи онлайн смартфон с абонаментен план по избор до 31.03.2023 и добави слушалки HAPPY PLUGS Air 1 Plus In-Ear с 40% отстъпка. Научи повече.

Amazfit GTS 2 1,65 инча AMOLED дисплей с висока резолюция (348 x 442) Различен дизайн за твоя циферблат Провеждане на разговори директно от часовника 90 вградени спортни режима с интелигентно разпознаване Измерване на сърдечен ритъм и стрес мониторинг Измерване на нивото на кислород в кръвта (сатурация) Мониторинг на качеството на съня Жизненоважни, ежедневни функции в готовност 3GB вградена памет за съхранение на музика 5 ATM водоустойчив – придружава те дори под вода
Общи
Категория: 
Смарт часовници
Съвместимост: 
Android 5.0 или iOS 10.0 и по-нови, Приложение Zepp
Функции
Характеристики: 

Amazfit GTS 2 - Където стилът среща здравето
3D извит без рамков дизайн, проследяване на здравето и фитнес тренировките, съхранение и възпроизвеждане на музика, както и дълъг живот на батерията.


• 1.65 инча AMOLED дисплей с висока резолюция (348 x 442 PPI) и ясни и наситени цветове

• Устойчив на надраскване и износване дисплей с карбоново покритие

• 3 цвята по избор
Вдъхновени от природата, дизайнерите на Amazfit GTS 2 заемат елементи от полунощ (черен), мотиви от тропическа гора (сив) и пустиня (златен)

• Различен дизайн за твоя циферблат
Носи красотата си на китката. Избери от широка гама циферблатни теми, така че да си винаги в стил
Възможност за винаги включен дисплей

• Провеждане на разговори директно от часовника
Благодарение на вградения микрофон и говорител може да използваш GTS 2 за провеждане на разговори, чрез Bluetooth свързаност към смартфона

• 90 вградени спортни режима с интелигентно разпознаване*
Активирай един от 90-те спортни режима, от които се нуждаеш и след като упражнението приключи, часовникът ще изготви съответен аналитичен отчет, който също се вижда в мобилното приложение, за да ти помогне непрекъснато да подобряваш плана си за упражнения. Интелигентното разпознаване на спортни режими също премахва необходимостта от ръчен избор на режим, така че часовникът винаги е готов за действие.
*Интелигентното разпознаване включва 5 спортни режима: бягане на открито, бягаща пътека, ходене, колоездене на открито, плуване в басейн

• Измерване на сърдечния ритъм
Amazfit GTS 2 разполага с прецизен 24-часов мониторинг на сърдечната честота, покриващ зоните на сърдечния ритъм и предоставящ предупреждения, когато пулсът ти е необичайно повишен

• Измерване на нивото на кислород в кръвта (сатурация)
SpO2 е основен показател за човешкото здраве. Ето защо Amazfit GTS 2 въвежда функция за измерването му. Когато се занимаваш с продължителен умствен труд, маратон или правиш интензивни упражнения на открито, можеш да тестваш нивото на SpO2, да получиш по-добро разбиране на физическото си състояние и да поддържаш здравето си под контрол.

• Мониторинг на качеството на съня
Добрият сън е основен приоритет в съвременния свят. Следователно, Amazfit GTS 2 поддържа задълбочен мониторинг на съня, който може по-точно да определи етапа на сън (лек сън, дълбок сън, периоди), да следи състоянието на съня и да предоставя качествен анализ и предложения за подобрение му

• Стрес мониторинг
Стресът е основната причина за много здравословни проблеми. С GTS 2 можеш да провериш къде се намира твоето лично ниво на стрес - от спокойно, нормално, средно или високо

• Офлайн гласов асистент*
Чрез гласови команди може да включваш различни спортни режими или да следиш сърдечния си ритъм
*Гласовият асистент поддържа само гласови команди на английски език.

• 3 GB вградена памет за съхранение на музика
Може да прехвърлиш любимите си песни и да слушаш на своите безжични слушалки, свързани директно към часовника

• Дълъг живот на батерията с едно зареждане
7-дневен живот на батерията*
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Така че действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.

• Водоустойчив до 50 метра

• Вградени сензори за движение, въздушно налягане, ускорение, жироскоп, геомагнитен сензор, околна светлина

• Каишка материал: силикон с ширина 20 мм

Данни
Свързаност: 
Bluetooth 5.0
WLAN 2.4GHz
Батерия
Батерия: 
246 mAh
Дълъг живот на батерията с едно зареждане - 7-дневен живот на батерията*
*Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките, условията на работа и други фактори. Така че действителният резултат може да се различава от лабораторните данни.
Съдържание
Тегло: 
24.7 g (без каишка)
Размери: 
42.8 х 35.6 х 9.7 мм (без каишка)
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
-
3,99
лв./месец
-
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки. В допълнение към законовата гаранция, Yettel предоставя на потребителите трета година удължена търговска гаранция.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.