Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Модем ZTE MF971RS CAT6 4G MiFi

Вие сте тук

Call me back

Обадете ми се!
Можем да ти бъдем полезни с предложение, което да те удовлетворява! Ако оставиш контактите си тук, ще ти се обадим въз основа на проявения интерес към отправяне на предложение, включително ако си отказал да получаваш маркетингови обаждания.
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
359
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Модем ZTE MF971RS CAT6 4G MiFi

ZTE

Модем ZTE MF971RS CAT6 4G MiFi

Избери как да купиш

Поръчка на нова SIM карта с нов абонамент.

 
iИзбери една от опциите, за да продължиш
Цена в брой
Цена на лизинг
2. Избери абонаментен план:
ДЖОБЕН РУТЕР ZTE MF971RS CAT6 4G MIFI
Цена в брой
divider
АБОНАМЕНТЕН ПЛАН
Смени плана
Mobile Internet 36.99
36,99 лв.
24 месеца срок на договора
В България

Неограничени (в България на скорост 100 mbps)

21 200 МВ (роуминг в зона ЕС)

100 Mbps (максимална скорост)

Виж повече
 
3. Цени на ДЖОБЕН РУТЕР ZTE MF971RS CAT6 4G MIFI
Плащаш сега
9,99лв.
Плащаш на месец
Mobile Internet 36.99with НОВА КАРТА КАТО НАШ НОВ КЛИЕНТ
36.99лв.
Добави в количката
Цени на лизинг с предплащане
ОБЩО
Detailed summary

Вземи онлайн смартфон с абонаментен план по избор до 31.03.2023 и добави слушалки HAPPY PLUGS Air 1 Plus In-Ear с 40% отстъпка. Научи повече.

Рутер ZTE MF971RS

Наслаждавай се на 4G връзка от всяко кътче – у дома, докато пътуваш или на почивка.

С интернет модемът ZTE MF971RS CAT6 си осигуряваш трафик навсякъде където пожелаеш – знаем, че пътуванията понякога са спонтанни и не винаги имаш време да мислиш за всичко. Грабваш си модемът ZTE и споделяш интернет с приятели, отговаряш на служебни имейли, сърфираш в интернет – изборът в твой!

Всичко е по-хубаво, когато е споделено

Надеждната връзка, която получаваш с ZTE може да бъде споделена с до 32 устройства, буквално си създаваш своя частна WiFi мрежа! Всички остават свързани благодарение на интернет модемът, който се събира в джоба ти. Освен всичко това, той ти осигурява скорост на изтегляне 4G до 300 Mbps и до 50 Mbps скорост на качване. Компактен, бърз и с мощна батерия от 2000mAh той просто е винаги готов да ти даде максимума!

Рутер ZTE MF971RS
Общи
2G мрежа 
GSM,
850 / 900 / 1800 / 1900
3G мрежа 
HSDPA,
900 / 2100
4G мрежа 
Support LTE Cat 6
Функции
Interface 
USB,
microUSB
Други
Системни изисквания: 
Батерия Li-ion 2000 mAh Размери: 109 x 65 x 13.65 мм Тегло: 180 гр. Дисплей: 1.44'' TFT LCD Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, 2.4GHz 2*2 & 5GHz 2*2 Download скорост: до 300 Mbps Upload скорост: до 50 Mbps Поддържа Windows/MAC OS, Поддържа до 32 потребителя SIM карта: Micro SIM GPRS: Да EDGE: Да
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени на устройствата за покупка в брой или на лизинг са на месец. Валидни са за частни клиенти, нови и настоящи абонати на Yettel, при сключване на нов договор за мобилни услуги за срок от 12 или 24 месеца. Цените на абонаментните планове за мобилни услуги не са включени в лизинговата цена на устройството или тази в брой.

Можеш да вземеш устройството и без покупка на абонаментен план на посочените цени в брой или чрез допълнителен лизинг.

Възможността за предоставяне на устройство на лизинг, на нови и настоящи клиенти, може да бъде ограничена в зависимост от оценката на риска.

Придобиването на собствеността върху предоставеното за ползване лизингово устройство е свързана с подписване на договор за изкупуване на устройството с Yettel най-малко 10 дни преди изтичането на срока на договора за лизинг и при заплащане на всички дължими парични задължения.

Посочените цени са валидни само за покупките, направени чрез онлайн магазина на Yettel. Възможно е да се различават от тези, посочени в магазинната мрежа.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.
Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.