Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Детски часовник MyKi Watch 4

Вие сте тук

Call me back

Експресна поръчка
Ако имаш въпроси за условията и начина на поръчка, ние сме тук, за да ти помогнем. Запиши се във формата по-долу и в рамките на 1 работен ден ще ти се обадим, за да уточним всички подробности и дори и да завършим поръчката вместо теб.
359
Въведи свой номер, който ползваш към Теленор. Телефонният номер и името ти трябва да съвпадат в нашите системи. Теленор си запазва правото да не се свърже с теб при сгрешен номер или такъв, който не е от мрежата на Теленор.
Моля имай предвид, че е възможно забавяне поради натовареност на екипа за обслужване на клиенти.

Детски часовник MyKi Watch 4

Пазаруването онлайн е лесно
Безплатна доставка в България
Лесен отказ на поръчката
Сигурно онлайн плащане

MyKi

Детски часовник MyKi Watch 4

Избери цвят от тук:

Избери цвят от тук:

Избери цвят:
Избери как да купиш

Поръчка на нова SIM карта с нов абонамент.

 
iИзбери една от опциите, за да продължиш
Цена в брой
Цена на лизинг
3. Избери абонаментен план:
MyKi Watch 4 White/Pink
С абонамент:
Избери друг план
Junior 15.99
15,99 лв./месец
24 месеца срок на договора
В България

Неограничени минути (в мрежата на Yettel)

10 MB (в България и роуминг зона ЕС)

Екстри

Макс скорост (2 Mbps след изчерпване на включените MB)

Виж повече
MyKi Watch 4 White/Pink
 
4. Цени на MyKi Watch 4 White/Pink
Плащаш сега
89,99лв.
Плащаш на месец
Junior 15.99with НОВА КАРТА КАТО НАШ НОВ КЛИЕНТ
15.99лв.
Добави в количката
Цени на лизинг с предплащане
Плащаш сега
89,99лв. в брой
Junior 15.99
15,99лв.

Купи това устройство и ползвай нашия пакет от услуги Смартфон Вселена.

Общи
Категория: 
Детски часовници
Съвместимост: 
Съвместимост Android и IOS и свързаемост чрез приложението МyKi от Google Play, Apple Store, Huawei App Gallery
Функции
Характеристики: 

Марка: MyKi
Продукт: Детски смарт часовник
Цвят: Зелен, Черен, Розов
Sim карта: NanoSim
Камера: 2МР фото и видео

Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и видео обаждания, както и чат функции. Безплатното мобилно приложение към часовника – MyKi App, е достъпно в Google Play, App Store и Huawei App Gallery. Чрез него можете лесно на локализирате, управлявате и наблюдавате MyKi 4, а чрез чата можете бързо да изпращате гласови и текстови съобщения, снимки и емоджита. MyKi 4 се предлага в 3 модерни и практични цвята.

ТРОЙНА ЛОКАЦИЯ
За максимална точност MyKi 4 използва троен метод за локализация чрез Wi-Fi, GPS & AGPS и LBS функции.

КОМУНИКАЦИЯ МЕЖДУ ДВА ЧАСОВНИКА
Децата могат да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката, тя трябва да бъде одобрена през мобилното проложение на двата часовника.

СЛЕДЕНЕ НА АКТИВНОСТТА
MyKi 4 проследява и активността на детето през деня, благодарение на вградения крачкометър. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение.

ДАТА И ЧАС
Освен часа, MyKi 4 показва датата и прогноза за времето. Часовникът прилага няколко различни варианта за фон и тема на началния екран.

ПРИЛОЖЕНИЯ
MyKi 4 разполага с вграден калкулатор и аларма, която да напомня за важни задачи и дейности през деня.

ГЛАСОВИ И ВИДЕО ОБАЖДАНИЯ
MyKi 4 позволява двупосочни гласови и видео обаждания до предварително одобрен списък с номера, които са добавени към указателя на телефона. За още по-голяма сигурност указателят се контролира изцяло от мобилното приложение.

ЧАТ
MyKi 4 позволява на детето да изпраща гласови и текстови съобщения, както и емоджита до предварително одобрен списък с контакти чрез чат функцията на мобилното приложение.

SOS БУТОН
При натискане на SOS бутона, MyKi 4 ще избере предварително зададения SOS номер, докато не се свърже с него. Можете бързо и лесно да го добавите чрез мобилното приложение. 
1. Свалете приложението MyKi от Google Play, Apple Store или Huawei App Gallery.
2. Поставете вашата Sim карта в MyKi 4 с помощта на отверката от комплекта ви.
3. Отворете мобилното приложение MyKi и създайте своя профил.
4. Добавете вашия часовник в MyKi 4 към приложението, като сканирате QR кода.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ
Мобилното приложение MyKi дава актуална информация за точното местоположение на MyKi 4 във всеки един момент. Всички посетени локации се запазват в „История на местоположението“ и позволяват да проследите на детето Ви до 30 дни назад.

БЕЗОПАСНИ ЗОНИ
Чрез приложението можете да зададете т.нар. „безопасни зони“ за MyKi 4 и ще получавате известие, ако часовникът се озове извън тях. Отново през приложението може да адаптирате периметъра, който обхващ зоните, спрямо нуждите и предпочитанията си.

БЪРЗА И ЛЕСНА КОМУНИКАЦИЯ
MyKi 4 позволява двупосочни гласови и видео обаждания. Освен това, можете да използвате и чат функцията през мобилното приложение, за да изпращате текстове и гласови съобщения, снимки и емоджита. Чрез апликацията можете още да създадете телефонен указател с одобрени от вас телефонни номера, които могат да бъдат избрани от часовника. Така обажданията до чужди номера няма да бъдат възможни.

ЗА SOS БУТОНА
Чрез мобилното приложение MyKi можете да активирате SOS бутон, при натискането на който, MyKi 4 ще набере предварително избран от вас номер. В менюто в приложението можете да откриете и допълнителна информация за това колко пъти е бил натиснат SOS бутона и в какъв час през последните 30 дни.

ТЕЛЕФОНЕН УКАЗАТЕЛ
В секцията „Телефонен указател“ в приложението MyKi можете да добавите телефонни номера, които могат да бъдат набирани или от които детето ви да може да получава обаждания. Списъкът се контролира чрез апликацията, а часовникът не може да набере даден номер, ако той не фигурира в него. Това ви дава допълнителна сигурност за вашето дете.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА АКТИВНОСТТА
Чрез приложението MyKi можете да следите и ежедневната активност на детето ви, включително изминатото разстояние и изгорените калории. Информацията се пази за период от 30 дни, а апликацията ви дава възможност да залагате различни цели за вашето дете и да следите прогреса му.

УПРАВЛЕНИЕ НА ИЗВЕСТИЯ И МЕЛОДИИ
Приложението MyKi ви дава контрол над известията за MyKi 4, които получавате, като можете сами да изберете за кои активности да бъдете уведомени веднага. Използвайте апликацията, за да зададете различни мелодии, режим на вибрация и сила на звука за обаждания, текстови съобщения, аларми и други ивестия. Можете също така да определите времеви прозорец, в който часовникът ще бъде в режим „не ме безпокойте“ и няма да може да приема обаждания или съобщения.

Данни
Свързаност: 
Bluetooth
Wi-Fi
LBS
GPS
AGPS
Батерия
Батерия: 
800 mAh литиево-йонна полимерна батерия
Съдържание
Тегло: 
55 гр.
Размери: 
3.55 см / 1.4 инчов IPS дисплей
eSim: 
He
LTE: 
He
ПланМесечен абонаментЦена на лизингЦена в бройОбщо на месец
Вижте повече
Цена в брой, без абонамент 

Посочените цени за лизинг са на месец при сключване на 24 месечен договор за лизинг и при сключване на договор за мобилни услуги за план Джуниър 15.99 за същия срок.

Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за плана.

Възможно е закупуване на часовник MyKi в брой на преференциална цена при сключване на договор за план Джуниър 15.99.

Часовник MyKi може да се закупи без сключване на договор за мобилни услуги на посочената цена без план.

При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на Yettel, предимство ще има цената, обявена в магазина. Правилото не се прилага за продукти, закупени през „Купи онлайн“.

Офертите са валидни до изчерпване на количествата.

Устройството се ползва с гаранция от 2 години, в съответствие със Закона за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.

Добре е да знаете:

За ползване на функционалностите на детския часовник MyKi Junior е нужна регистрация в приложението MyKi Junior, което се предоставя от трето лице чрез съвместима операционна система.
Видео разговорите, проведени през часовника MyKi Junior, ако се ползва с план от Yettel, се осъществяват през мрежата на Yettel.
Видео разговорите, проведени през приложението MyKi Junior с часовника, се осъществяват през мрежата, която ползва потребителят на приложението и изразходват от МВ на съответния оператор.
Телефонът и приложението MyKi Junior могат да работят и в роуминг, съгласно стандартните цени за разговори и мобилен интернет в съответната държава извън ЕС. Потреблението в роуминг в зона ЕС изразходва от включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС.
След изчерпване на включеното общо потребление МВ за България и зона ЕС за план Джуниър 15.99 скоростта на връзката пада до 2 mbps.
Изходящи национални разговори и разговори в роуминг от зона ЕС към страни от същата зона (включително България) се таксуват на минута с минимално първоначално време за таксуване от 60 сек.
Минималното първоначално и последващото тарифиране на данни за мобилен интернет е 1KВ