Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

БЕЗПЛАТНО ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА РОУМИНГ ПАКЕТИТЕ GLOBUL TRAVEL&SURF

Вие сте тук

БЕЗПЛАТНО ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА КЛИЕНТИТЕ НА РОУМИНГ ПАКЕТИТЕ GLOBUL TRAVEL&SURF

Всеки частен и корпоративен клиент на GLOBUL, притежаващ телефон с операционната система Android, вече може да изтегли специалното безплатно приложение GLOBUL Travel&Surf.

Приложението позволява на потребителя бързо и лесно да се информира за текущото потребление на своя роуминг пакет Travel&Surf директно на екрана на мобилния си телефон, а частните клиенти на GLOBUL могат и да закупуват нови роуминг пакети Travel&Surf.

Всеки потребител може да изтегли приложението GLOBUL Travel&Surf от Android Market. Ползването на приложението е безплатно за всички клиенти, използващи роуминг пакет Travel&Surf, независимо дали се намират в България или в страните, за които са валидни пакетите.

Пакетите Travel&Surf предлагат мобилен интернет в роуминг на най-ниските цени на българския пазар. Абонатите на GLOBUL могат да изберат предпочитания от тях дневен или седмичен пакет за мобилен интернет в роуминг, в зависимост от дестинацията на своето пътуване и очакваното потребление. Потребителите, които желаят да активират пакет Travel&Surf могат да направят това както от България, така и в чужбина като наберат безплатно *105# и натиснат бутона за набиране на своя телефон, след което да изберат желаната опция от менюто.