Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Онлайн магазин

Назад

Вие сте тук

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Когато направиш поръчка на Yettel.bg, доставката до посочен от теб адрес на територията на България е безплатна. А ако платиш онлайн, можеш да получиш поръчката си и в удобен за теб магазин на Yettel.

Услуга, готова за ползване

Лесно и удобно

Поръчваш услуга от онлайн магазина на Yettel и подписваш договора за нея при доставка. Когато подновяваш настоящия си договор, новите условия на услугата влизат в сила от момента на обработка на поръчката и предаването ѝ на куриер. Когато взимаш нова карта с нов договор, получаваш своята чисто нова СИМ карта и я активираш онлайн. Не се налага да ходиш никъде – всичко става лесно и удобно.

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане

Купи онлайн и плати онлайн. Така е защото по-лесно, по-удобно, а и напълно сигурно. Можеш да използваш и функцията 3D Secure, стига картата ти да разполага с нея.

Онлайн на Yettel.bg можеш:

Да вземеш нова карта с договор
Да подновиш договора си
Да прехвърлиш предплатен пакет на абонаментен план с договор
Да закупиш устройство към договора си - в брой или на лизинг
Да закупиш устройство или аксесоар без договор
Да избереш доставка до адрес или до магазин на Yettel
Да избереш как да платиш - онлайн с карта или при доставка в брой
Да пазаруваш като регистриран потребител или като гост
Да поръчаш застраховка на устройството си

Абонаментни планове

Виж предложенията

Въпроси и отговори

Да. Можеш да подновиш абонамента си със или без устройство онлайн на Yettel.bg или без устройство през приложението на Yettel.

Да. Можеш да разгледаш предложенията ни за абонаментни планове и устройства и да поръчаш нова карта като прехвърлиш предплатения си мобилен номер на абонамент с договор.

Да. Можеш да разгледаш предложенията ни за абонаментни планове и устройства и да поръчаш нова карта на договор..

Новите условия ще влязат в сила, когато поръчката бъде обработена от служител на Yettel, за което ще получиш SMS с потвърждение.

Да. Можеш да закупиш устройство към абонамента си онлайн, ако условията му го позволяват.

Да. Можеш да избереш между плащане в брой или на лизинг в зависимост от устройството.

Ще подпишеш всички необходими документи, когато получаваш своята пратка. В зависимост от избрания начин на доставка, ще подпишеш пред куриер, извършващ доставката, или пред служител в магазина на Yettel, където си избрал да получиш пратката.

Ще получиш гаранционната карта заедно с устройството.

Личен профил

Ако имаш регистрация в Yettel портала, можеш да използваш този профил, за да пазаруваш с онлайн магазина. Ако все още нямаш регистрация, можеш да си направиш докато пазаруваш.
В случай че искаш да закупиш устройство без договор, можеш да избереш да пазаруваш без регистрация.

Ако си потребител на услугите на Yettel и телефонният ти номер е активен от поне 24 часа, можеш да се регистрираш като:

Изпратиш SMS с празен или произволен текст на номер 5005 (за потребители на мобилни услуги)
От своя фиксиран телефон избереш номер *123 и опция 3 от интерактивното меню (за потребители на фиксирани услуги)

След това можеш да въведеш своя телефонен номер и получената нова парола, за да активираш профила си.

Да, ако искаш да закупиш устройство без абонаментен план, можеш да пазаруваш без регистрация.

Да, можеш! Ако все още не си клиент на Yettel, можеш да пазаруваш без регистрация, като Гост потребител.

Плащане

Можеш да платиш за поръчката си по един от следните начини:
Онлайн плащане с карта
Плащане при доставка – с наложен платеж на куриер

Имай предвид, че при избор да получиш поръчката си в магазин от нашата мрежа или получаване на устройство на лизинг с предплащане, е необходимо да заплатиш онлайн с карта.

Да, можеш да заявиш, че искаш да получиш фактура докато правиш своята поръчка.

Да. Онлайн магазинът на www.yettel.bg е с валиден SSL сертификат, издаден от GeoTrust.Сертификатът е валиден до 21 юни 2022г. Той подсигурява сигурна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Yettel. За плащанията с банкова карта, Yettel използва услугите на Raiffeisenbank. Плащанията се извършват посредством кредитни и дебитни карти на VISA или MasterCard и съобразно условията за тяхното ползване, както са определени от банките - издатели. Потребителят предоставя картови данни и данни за автентикация единствено на страницата за онлайн картови разплащания. Yettel няма достъп до съдържанието на поверителни данни, които се обменят между картодържателя и платежните институции, партньори на Yettel. Плащанията се извършват в български левове (BGN). Всички потребители, които са активирали 3D security за техните банкови карти, могат да ползват допълнителната защита при онлайн плащанията на Yettel.bg.

Доставка

Можеш да получиш поръчката си по два начина:
Доставка до избран от теб адрес на територията на страната
Доставка до избран от теб магазин на Yettel.

Срокът зависи от посочените начин на доставка и адрес. Ще получиш своята поръчка в рамките от 2 до 7 работни дни. Докато правиш своята поръчка, ще те информираме за срока в твоето населено място.

Отказ/връщане

Ако решиш да се откажеш от поръчката си, можеш да го направиш в 14-дневен срок от датата, на която си я получил.

Бърз и лесен начин за отказ на поръчката е да използваш електронния формуляр, достъпен от детайлите за поръчката ти. Можеш да го намериш: Ако имаш регистрация на уеб сайта – в детайлите към поръчката ти в „Моя профил“;
Ако нямаш регистрация на уеб сайта – през линка, който сме ти изпратили с детайлите за поръчката ти по имейл;
Можеш да използваш и получения в пакета с документи стандартен формуляр за отказ.

Попълни формата за отказ от поръчка в сайта или стандартния хартиен формуляр за отказ във физически магазин на Yettel. Ако отказваш поръчка с продукт, можеш да го предадеш в наш магазин или да го изпратиш с куриер на адрес: гр. София, п.к. 1592, бул. Христофор Колумб № 64, София Еърпорт Център, сграда 2, вход 1, етаж 1 – Йеттел България ЕАД.

В случай че искаш да се откажеш от поръчка на застраховка на устройство, направена през Онлайн магазина, можеш да подадеш заявление за отказ по всяко време в търговски обект на Yettel.

Моля, имай предвид, че при сключването на застраховки на устройство от разстояние чрез Онлайн магазина на Yettel следва да се запознаеш с Информацията съгласно Закона за предоставяне на финансови услуги от разстояние.

В електронния формуляр или стандартния формуляр за отказ трябва да попълниш IBAN номер, на който ще преведем сумата, която е нужно да възстановим.

До 14 дни от момента, в който сме получили заявката ти за отказ. Ако си закупил стока, сумата ще бъде възстановена до 14 дни от момента, когато си върнал стоката.