Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Кариери

Не са много стажантските програми, които биха могли да играят решаваща роля в професионалната ти кариера, но Hub by Yettel е такава. Това е валидно с особена сила за тези, които имат воля да се справят с истински предизвикателства и да инвестират в своето бъдеще сега.

10 – това е точният брой млади и жадни за знания хора, които ще посрещнем в рамките на нашата стажантска програма тази есен. На тези 10 талантливи личности ще осигурим цялата подкрепа и набор от възможности, за да започнат работа по реални проекти в ключови за телеком бизнеса направления – търговия, маркетинг, финанси, и технологии.

Звучи ти привлекателно? Кандидатствай и използвай възможността да предизвикаш себе си и да започнеш да изграждаш основите на своята мечтана кариера.

В това видео можеш да разбереш защо стажът в Yettel е едновременно полезен и забавен, какво да очакваш и как да станеш част от нашия екип!
Очакваме те!

Амбициозен студент в последната си година на обучение или току-що завършил млад специалист, който се чувства готов да използва всичките си академични знания на практика

Все още не си сигурен кой е най-подходящият кариерен път за теб и искаш да проучиш възможностите

Воден си от желанието си за успех и не се задоволяваш с посредствени резултати

Имаш интереси в областта на маркетинга, търговията, финансите или технологиите

Би могъл да работиш на пълно работно време в продължение на 1 година

Възможност да работиш върху реални и значими проекти и да виждаш резултата от усилията си

Ще придобиеш реален опит, посредством работа по значими проекти, докато се учиш, забавляваш и едновременно с това получаваш заплащане

Кооперативна работна среда и гъвкаво работно време

Кандидатствай сега, потопи се в света на големия бизнес и научи повече за дейносите по финанси, търговия и технологии в една от най-големите телекомуникационни компании в България.

Процесът по подбор вече стартира, като ще очакваме твоята кандидатура по някоя от отворените ни позиции до 13 септември, понеделник, включително.

Както всяка година и през 2021 ще очакваме своите 10 финалисти ще се присъединят към нас в началото на ноември месец, за да прекарат следващите 12 месеца, подобрявайки професионалните си умения и знания с подкрепата на своите екипи и ръководители.

Не се колебай и сподели кариерните си мечти с нас. Ние ще ти помогнем да ги сбъднеш.