Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Младежки инициативи

Вие сте тук

Като социално отговорна компания, част от нашата дългосрочна стратегия е да окуражаваме успешната реализация на младите хора, като заздравяваме връзката между бизнеса и образованието. Това е причината, поради която сме посветили много усилия за разработването и осъществяването на различни младежки инициативи. Нашата цел е насърчаването на талантливите, желаещи да учат и да докажат своите качества хора. Ние сме отдадени на създаването на среда, в която младите хора могат да открият своите интереси и да превърнат желанието си за развитие в реалност.

Ако се чувствате готови за предизвикателства, това е мястото, на което ще откриете подходящата за Вас професионална възможност.

Hub by Yettel

Yettel предлага 12-месечен платен стаж и възможност за реален кариерен старт с новата си стажантска програма. Тя е насочена към активни и амбициозни млади хора, които се вълнуват от мобилните и дигитални технологии, умеят да намират креативни решения и обичат да научават нови неща всеки ден.

Виж повече

Твоята кариера като Търговски консултант

В Yettel търсим хора за нашите магазини, които могат, знаят и искат да го покажат. Затова ще пробваме нещо по-така.

Виж повече
more products

Сътрудничество с образователни институции

В стремежа си да подпомага образованието в България и младите хора, Yettel осъществява съвместни проекти с различни висши учебни заведения и училища. Успешното ни сътрудничество се изразява в дарения на телекомуникационно оборудване и в провеждането на лекции от експерти на компанията, посветени на развитието на технологиите и актуалните тенденции в сферата на телекомуникациите.

Виж повече

Младежки инициативи - архив

Стажантска програма 2015

Yettel откри ежегодната си стажантска програма на официално събитие в сградата на оператора в София. Тази година компанията посреща 50 студенти от различни университети в България, които ще имат възможност да трупат професионален опит в реална бизнес среда. Стажът е платен, като продължителността му е два месеца.

Виж повече