Онлайн Магазин

Вие сте тук

Стартирайте онлайн магазин от ново поколение

Представяме Ви услугата CloudCart - облачно решение за създаване на модерен онлайн магазин. Това е решението, което се стреми да Ви предложи всичко, от което се нуждае Вашият електронен бизнес. С CloudCart Yettel Ви предлага възможност да насочите инвестициите си не в изграждане на собствена онлайн платформа, а директно за целите на Вашето рекламно интернет присъствие.

Решението CloudCart от Yettel е начин да спестите време, пари и усилия, когато искате да стартирате и развивате успешен онлайн магазин.


Вече не е нужно да търсите програмисти или самите Вие да разбирате от електронна търговия, да разполагате с голям бюджет и да търсите хостинги, домейни и специалисти за всяка една от областите, които да Ви помагат в развитието на Вашия онлайн канал за продажби. Възползвайте се от облачната услуга за онлайн магазин CloudCart от Yettel, която ще Ви предложи всичко това на едно място.

Какво ще получите?

Миграция от стария Ви онлайн магазин

Ние ще прехвърлим безплатно Вашите продукти от съществуващия Ви магазин към новия, без значение каква платформа ползвате.

Инструмент за персонализация на дизайна Ви

Сменете лесно облика на дизайна спрямо Вашия вкус и изисквания - само с няколко клика и плъзгане на мишката ще видите промените в реално време.

Ръчно или автоматично качване на продукти

Ние сме създали три от най-използваните инструмента за качване на Вашите продукти - чрез CSV, XML или ръчно въвеждане на Вашата номенклатура.

Всичко, от което се нуждаете на едно място

Цялостна платформа, включваща разнообразни функционалности за Вашите потребности и отговаряща на Вашите изисквания за гъвкавост и удобство при създаване и поддържане на онлайн магазин.

Продавайте продуктите си навсякъде

Решението Ви позволява да продавате и разпространявате продуките си в няколко допълнителни канала - Facebook, Ebay, Sravni, Pazaruvaj .

Маркетингови инструменти

Погрижили сме се за най-важната част от електронната търговия, а именно широк избор от маркетингови инструменти, които ще са Ви необходими за развитието и популизирането на Вашия онлайн магазин.

Хостинг за Вашия онлайн магазин от Google Cloud

Ние не правим компромиси с качеството на услугите си, затова използваме един от най-качествените и сигурни хостинг в света - Google Cloud

Интеграция с куриерски компании

Възможност за автоматизация на Вашите товарителници, посредством куриерските фирми Еконт, Спиди .

100% SEO | Оптимизиран магазин

Погрижили сме се Вашият магазин да притежава необходимото, за да може Google да оцени магазина Ви и да го покачи на по-челни позиции.

Различни методи за плащане

99% от всички видове разплащателни методи ще са достъпни за Вашия магазин като наложен платеж, плащане с карти или PayPal.

Уникални професионални дизайни

Дизайните, които можете да ползвате чрез услугата CloudCart, са стилни, функционални, оптимизирани и адаптивни за всички мобилни устройства.

Лесен за използване административен панел

За да използвате CloudCart, не са Ви нужни технически познания, предишен опит в администрирането на онлайн магазини или закупуване на допълнителен софтуер.

Възможност за използване на собствен домейн

Настройте бързо домейна си да сочи към новия Ви магазин. Ако нямате домейн, можете да закупите от Yettel.

24/7 Техническа поддръжка

Може да разчитате на 24-часова телефонна поддръжка, осигурена от експертите на Yettel.


За повече информация относно цените и параметрите на услугата може да се свържете с Вашия търговски представител, да отправите запитване тук или в модул Бизнес приложения в Бизнес портала тук.

В днешно време, за да бъде успешен Вашият бизнес, е препоръчително да имате онлайн магазин, с атрактивен и модерен дизайн, максимално оптимизиран, с мобилна версия и с всички необходими инструменти, които улесняват пазаруването на Вашите клиенти. Важно е Вашият магазин да бъде създаден така, че да бъде с потенциал за развитие и да автоматизира голяма част от процесите за продажба и обслужване. Стартирайте още днес Вашия онлайн магазин заедно с Yettel, за да сте спокойни за Вашето бъдеще в онлайн търговията!


Какво ще получите

Времето Ви е ценно

Нямате време да чакате месеци някой да изработи онлайн магазинa Ви, имате желание да стартирате веднага - тогава услугата CloudCart от Yettel е Вашето решение.

Бюджетът Ви е ограничен

Средствата Ви са ограничени, а имате нужда от онлайн магазин, без да правите компромиси с качеството и параметрите му.

Желаете автоматизация

Имате нужда да интегрирате Вашия онлайн магазин с Вашата ERP система и да изпращате автоматизирано масови имейли до своите клиенти.

Имате за цел топ позициите в Google

Решението CloudCart от Yettel се грижи за Вашето позициониране в Google, без да е необходимо да наемате оптимизатори и без да заплащате допълнителни такси.

Държите на качествения дизайн

Никога не е било по-лесно да персонализирате дизайна си спрямо Вашата корпоративна идентичност - само няколко клика Ви делят от желаната визия!

Имате нужда от мобилна версия

Днес повече от половината интернет потребители използват мобилни устройства, а мобилната версия на Вашия онлайн магазин ще Ви позволи да им предоставите удобство при пазаруването - така ще осигурите и увеличаване на Вашите приходи.

Магазинът Ви се нуждае от реклама

Вече не е необходимо да имате маркетингов отдел, ангажиран с онлайн магазина Ви, защото CloudCart от Yettel e напълно оборудван с всички инструменти, за да продавате повече.

Време Ви е да увеличите продажбите си

Ако не знаете как да използвате всички маркетингови инструменти, но искате да рекламирате в Google AdWords & Facebook Ads, ние ще Ви помогнем чрез решението CloudCart!

Искате да смените остарелия си магазин

Вашият настоящ онлайн магазин е със старомодна визия, има ограничени функционалности и е труден за администриране. Чрез CloudCart Ви предлагаме автоматично прехвърляне на цялата Ви информация, без загуби на данни.

Искате да знаете повече за елетронната търговия

Вече не е необходимо да имате маркетингов отдел, ангажиран с онлайн магазина Ви, защото CloudCart от Yettel e напълно оборудван с всички инструменти, за да продавате повече.

Настройки на дизайна с CloudCard

Настройка и избор на подходящ дизайн

Предлагаме за тези, които държат на прецизността, качеството и уникалността специална услуга за Вашия нов онлайн магазин. Всички, които са решили сериозно да успеят в електронната търговия и знаят колко е важна визията, могат да се възползват от нашите услуги:
Избор на подходящ дизайн, с цел уникалност на дизайна
Смяна на цветовете на дизайна (съобразени с Вашата идентичност)
Настройка на цялостното усещане и визуални елементи в магазина

Настройки на дизайна с CloudCard

Лого дизайн

Ако се нуждаете от ново, по-модерно и красиво лого за Вашия бизнес, можете да разчитате на нас. Първо ще се запознаем с бизнеса Ви и предлаганите от Вас продукти и услуги. Ще направим подробно проучване на пазарната ниша, а след това ще започнем работа по създаването на новото Ви лого.

Какво ще получите от тази услуга:

Изработка на няколко лого концепции
Векторно лого с цялостна характеристика на цветове и шрифтове
Възможност за промяна на избраната концепция

Настройки на дизайна с CloudCard

Банер дизайн

Банерите са неразделна част от рекламата в един онлайн магазин. Те ще Ви помогнат да популяризирате всичко, което искате и ще насочат клиентите Ви към продукти или категории, върху които искате да акцентирате в конкретния момент. Ако се нуждаете от банери, споделете какво послание желаете да отправите към Вашите клиенти, а ние ще направим всичко останало.

Какво е необходимо да ни предоставите:

Снимки на продукта/улугата, които ще използвате на банерите
Текстовете, които искате да бъдат позиционирани на банерите
Дали ще има екшън бутон (текст) + точен линк, към който ще води

Много е лесно! Свържете се с Вашия търговски представител, за да разберете повече.

Да. Вашият онлайн магазин може да бъде настроен да използва съществуващ домейн, който притежавате. Свържете се с Вашия търговски представител, за да разберете повече.

Това е сертификатът, който осигурява защита на информацията, предавана между клиентите и магазина Ви.

Не, всички планове, които Ви предлагаме са с включен хостинг за Вашия онлайн магазин. Ние използваме Google Cloud Computing, за да е на линия Вашият онлайн магазин през 99.98% от времето. Повече от 50 сървъра в целия свят се грижат за бързината на отваряне на магазина Ви от всички точки на света.

Да, много лесно и бързо можете да прехвърлите информацията си. Първо трябва да свалите информацията от настоящия си магазин, след което да я поставите в платформата CloudCart. Можете да прехвърлите продукти, категории, клиенти и марки.

Можете да използвате всички интегрирани в CloudCart разплащателни методи (ePay, Борика, Виртуален POS терминал на Първа Инвестиционна Банка, PayPal, Authorize.net, Stripe, Braintree, Skrill). Ние поддържаме световноизвестни и локални разплащателни методи.

Можете да използвате автоматизацията, която сме направили за Ваше улеснение при създаването на Вашите товарителници, посредством куриерските фирми Еконт и Спиди. Решението позволява да ги създавате и през ръчен режим с всички останали куриерски компании.

Да, като потребител на решението CloudCart ще можете да използвате всички необходими маркетингови инструменти, които ще спомогнат за развитието на Вашия онлайн магазин.

Да, Yettel разполагат с 24/7 поддържащ екип, който има за цел да Ви помага във всяка стъпка при създаването и развитието на Вашия онлайн магазин.

Да, CloudCart е сертифицират с PCI Compliant от най-високо ниво на сигурснот (Level 1). Това означава, че цялата информация и плащанията ще са Ви защитени.

Не, нямаме такси за транзакция.

Не, няма такса инсталация в нито един от плановете на CloudCart от Yettel.

Да, имате възможност за преминаване на друг план. Свържете се с Вашия търговски представител, за да разберете повече.