Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

5G Вселена

Вие сте тук

5G и здравеопазването

С 5G всичко е възможно в здравеопазването. Тествахме 5G при медицински преглед в реално време за пациент в Хасково, на 200 км разстояние от лекарите в София. Направихме това възможно, използвайки комбинация от 5G свързаност, оптична свързаност, очила за виртуална реалност, 360-градусова камера и връзка на живо. Изгледай видеото, за да видиш как се справихме.

5G и образованието

5G създава нови пътища и възможости за образованието, за да съдаваме нови хоризонти за развитието на хората. Проучихме нови възможности за менторство и персонални напътствия от разстояние с теста на 5G в кулинарното изкуство. Нашият специален гост, шеф Андре Токев, използва най-новата, революционна „подправка“ – 5G – в свой урок по готварство с любители-готвачи от Бургас. Изгледай видео клипа – със сигурност ще ти се прииска да пробваш някоя нова рецепта.

5G и развлеченията

Какъв по-добър пример от излъчването на концерт на живо, на който искаш да си, но не можеш? С 5G успяхме да пренесем феновете на Орлин Павлов от София в Пловдив на неговия концерт. Хиляди негови почитатели можеха да гледат концерта му и през приложението MyTelenor предаван с 5G качество. На събитието в София предоставихме на всички възможността да се насладят на концерта през 360° картина.

5G и видеоигрите

Бъдещето на 5G игрите е тук. Иновативните игри в реално време, с 5G интернет, в съчетание с добавена и виртуална реалност, ще качат на едно ново ниво преживяването от гейминга. 5G ще е вдъхновение за нови видове игри, а не просто надграждане на сегашните. Тествано от нас, за да можеш да го изпиташ на макс.

5G свързаност

Свръхзвукови скорости, подобрен капацитет и по-добро гледане на видео с 5G. Тествахме 5G скорости чрез 5G смартфон с едновременно гледане на живо на HD и 4K канали и да, 1Gbps скоростите в мобилната ни мрежа са реалност.

infographic-2

Бизнесът на крилете на 5G технологията

5G осигурява осезаеми ползи както за големите, така и за малките предприятия. От производството, през транспорта, търговията и развлекателната индустрия, до интелигентните градове – 5G може напълно да преобрази начина, по който работят предприятията и услугите, които ще могат да се предлагат.
5G свързаността създава нови възможности за фирмите да предлагат на клиентите и потребителите си безпроблемно преживяване.

Още от Yettel

Тотал Макс

С новите планове Тотал Макс забавлението е без ограничения, а изживяването максимално.

Научи повече

Приложението MyTelenor

Приложението MyTelenor вече ти дава възможност да подновиш абонаментния си план за секунди, с няколко клика и изцяло дигитално!

Научи повече

Онлайн защита

Сърфирай спокойно. Защита от зловреден софтуер, вируси, фишинг, спам и компроментирани сайтове

Научи повече

В крак с 5G

Посети нашия Център за 5G знания, за да научиш всичко за 5G технологията и да откриеш повече информация за нашата 5G мрежа, последните новини и разработки.