Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Смело напред

СМЕЛО НАПРЕД

Всички се стремим към по-балансиран живот. И знаем, че за да го постигнем, трябва да се движим повече. Понякога не ни достига време, понякога – мотивация. Ние ще ти помогнем да направиш първата крачка. Вярваме, че с малко помощ от новите технологии, първите крачки стават по-леки.

от хората, които живеят активно, използват смарт устройства.

от хората, които живеят активно и използват смарт устройства, постигат по-добри резултати.

от хората, които живеят активно, твърдят, че смарт устройствата ги мотивират.

Обичаш да обикаляш

6 месеца неограничен интернет

Ние ти даваме 6 месеца неограничен интернет с всички планове Тотал+ и Тийн, за да следиш и споделяш прогреса от йогата, която прави вчера в обедната, върха, който изкачи миналата седмица или крачките до офиса.

Към тарифите

Телефонът ти никога не е в джоба

Малко технология помага много, за да се движим повече. Смарт часовниците с eSIM функционалност не само ти измерват крачките, но с тях не изпускаш нищо важно.

Apple Watch LTE + multiSIM

Поръчваш Apple Watch LTE, а от нас имаш 6 месеца multiSIM безплатно. Говориш си директно от часовника. Но не е само това.

Виж повече

Samsung, Huawei, TicWatch + multiSIM

Поръчваш LTE смарт часовник Samsung, Huawei, TicWatch, а от нас имаш 6 месеца multiSIM безплатно. Говориш си директно от часовника. Но не е само това.

Виж повече

Samsung, Huawei, TicWatch + multiSIM

Поръчваш LTE смарт часовник Samsung, Huawei, TicWatch, а от нас имаш 6 месеца multiSIM безплатно. Говориш си директно от часовника. Но не е само това.

Виж повече

Купи смарт часовник и участвай в томбола за ваучер от DECATHLON.

Ако не ти достига мотивация, ето още една причина да се раздвижиш… Направи първата крачка и поръчай смарт часовник до 31.08.22. Участвай в томбола за ваучер от DECATHLON на стойност 50 лв и други награди.

Виж повече

Винаги трябва да има нещо за фон

Движи се свободно и слушай любимата си музика, онази книга, която все не успяваш да прочетеш или някой подкаст, който те мотивира. Вземи безжични слушалки само за 1 лв. на месец в търговската мрежа на Yettel.

Максимална свобода на движение

Интуитивно управление

Лесно превключване между музика и разговор

HAMA Spirit Chop Bluetooth TWS Слушалки

24,00

лв.
без абонамент

1,00

лв. / месец
без абонамент

в магазините на Yettel

Намери най-близкия магазин

HAMA Freedom Light Bluetooth TWS Слушалки

24,00

лв.
без абонамент

1,00

лв. / месец
без абонамент

в магазините на Yettel

Намери най-близкия магазин

Имаме си подкаст

Освен че ни мотивират да ставаме по-добри, технологиите ни свързват с други хора, които също правят своите първи крачки... Точно това ще правим в нашия подкаст „Аматьор“, ще ти даваме ценни съвети за първите крачки в различни спортове.
В първия епизод те срещаме с един човек, който знае как да се придвижва в града с колело и го прави всеки ден.

Слушай тук

Често задавани въпроси

Данните са базирани на национално представително изследване сред градското население на страната на възраст 15-70 г., проведено в периода 23.05.2022 г. - 03.06.2022 г. по метода лице в лице. Изследването е проведено от агенция за маркетингови проучвания Кантар България, по поръчка на Yettel България.

еSIM е електронен SIM чип, който е вграден в телефона. С него не се налага поставяне и използване на физическа SIM карта. Физическата SIM карта се заменя със зареждане на eSIM профил в мобилното устройство. Профилът е под формата на QR код, който се зарежда в телефона чрез сканиране. Виж повече

multiSIM е услуга, с която използваш един номер едновременно на твоя телефон и смарт часовник. Телефонът трябва да е носител на физическа или eSIM карта, получена на база на сключен договор за мобилни услуги с Yettel. Когато смарт часовникът използва мрежата на Yettel, той черпи от минутите и мегабайтите на висока скорост, включени в абонаментния план за SIM картата, поставена в телефона. Виж повече

Това е специално предложение от Yettel. С него целим да вдъхновим и мотивираме хората да водят по-активен начин на живот.

Не, предложението в магазините на Yettel не е обвързано с друга покупка или подписване на договор.

Да, но само в комбинация с друга покупка и използване на промокод. При всяка покупка онлайн добави промокод active1 за слушалките HAMA Spirit Chop BT и промокод active2 за слушалките HAMA Freedom Light BT TWS.