Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Смело напред

СМЕЛО НАПРЕД

Всички се стремим към по-балансиран живот. И знаем, че за да го постигнем, трябва да се движим повече. Понякога не ни достига време, понякога – мотивация. Ние ще ти помогнем да направиш първата крачка. Вярваме, че с малко помощ от новите технологии, първите крачки стават по-леки.

от хората, които живеят активно, използват смарт устройства.

от хората, които живеят активно и използват смарт устройства, постигат по-добри резултати.

от хората, които живеят активно, твърдят, че смарт устройствата ги мотивират.

Обичаш да обикаляш

Планове без ограничения

Избери план Тотал Макс, за да имаш свободата да останеш свързан, докато правиш нещата, които обичаш. Следиш и споделяш прогреса от йогата, която прави вчера в обедната, върха, който изкачи миналата седмица или крачките до офиса.

Към тарифите

Телефонът ти никога не е в джоба

Малко технология помага много, за да се движим повече. Смарт часовниците с eSIM функционалност не само ти измерват крачките, но с тях не изпускаш нищо важно.

Apple Watch LTE + multiSIM

Поръчваш Apple Watch LTE, а от нас имаш 6 месеца multiSIM безплатно. Говориш си директно от часовника. Но не е само това.

Виж повече

Samsung, Huawei, TicWatch + multiSIM

Поръчваш LTE смарт часовник Samsung, Huawei, TicWatch, а от нас имаш 6 месеца multiSIM безплатно. Говориш си директно от часовника. Но не е само това.

Виж повече

Винаги трябва да има нещо за фон

Движи се свободно и слушай любимата си музика, онази книга, която все не успяваш да прочетеш или някой подкаст, който те мотивира. Вземи безжични слушалки само за 1 лв. на месец в търговската мрежа на Yettel.

Максимална свобода на движение

Интуитивно управление

Лесно превключване между музика и разговор

HAMA Spirit Chop Bluetooth TWS Слушалки

24,00

лв.
без абонамент

1,00

лв. / месец
без абонамент

в магазините на Yettel

Намери най-близкия магазин

HAMA Freedom Light Bluetooth TWS Слушалки

24,00

лв.
без абонамент

1,00

лв. / месец
без абонамент

в магазините на Yettel

Намери най-близкия магазин

Имаме си подкаст

Освен че ни мотивират да ставаме по-добри, технологиите ни свързват с други хора, които също правят своите първи крачки. Точно това ще правим в нашия подкаст „Аматьор“, ще ти даваме ценни съвети за първите крачки в различни спортове.
Вече имаме пет епизода, които можеш да чуеш, ако още не си го направил. А в шестия ни епизод ще си говорим за тичане и кои са най-верните ни помощници в тази дейност. Не пропускай.

Слушай тук

Често задавани въпроси

Данните са базирани на национално представително изследване сред градското население на страната на възраст 15-70 г., проведено в периода 23.05.2022 г. - 03.06.2022 г. по метода лице в лице. Изследването е проведено от агенция за маркетингови проучвания Кантар България, по поръчка на Yettel България.

еSIM е електронен SIM чип, който е вграден в телефона. С него не се налага поставяне и използване на физическа SIM карта. Физическата SIM карта се заменя със зареждане на eSIM профил в мобилното устройство. Профилът е под формата на QR код, който се зарежда в телефона чрез сканиране. Виж повече

multiSIM е услуга, с която използваш един номер едновременно на твоя телефон и смарт часовник. Телефонът трябва да е носител на физическа или eSIM карта, получена на база на сключен договор за мобилни услуги с Yettel. Когато смарт часовникът използва мрежата на Yettel, той черпи от минутите и мегабайтите на висока скорост, включени в абонаментния план за SIM картата, поставена в телефона. Виж повече

Това е специално предложение от Yettel. С него целим да вдъхновим и мотивираме хората да водят по-активен начин на живот.

Не, предложението в магазините на Yettel не е обвързано с друга покупка или подписване на договор.