Влез и виж специални оферти Вход

Влез и виж специални оферти

Избери yettel.bg и вземи 15% отстъпка за ozone.bg

Избери Yettel.bg и вземи 15% отстъпка за Ozone.bg

В края на лятото сме тук, за да ти помогнем да избереш най-добрата оферта за твоя план от нас и най-доброто за новата учебна година от Ozone.bg.

Купи нов план на Yettel.bg и ще получиш 15% отстъпка в категория ученически пособия и книги от нашите партньори от Ozone.bg.

Ето как:

  1. Поръчай нов план Total или Total Unlimited на yettel.bg. Може и в комбинация с устройство
  2. Завърши поръчката си на Yettel.bg
  3. В нея ще намериш и ваучер за 15% отстъпка за Ozone.bg

Отстъпката от може да се използва за:

Ученически пособия

Помогни на семейния бюджет преди първия учебен ден. Можеш да я използваш за голямо многообразие от ученически пособия в онлайн магазина на Ozone.bg, които не са намалени.

.

Книги

Обогати библиотеката си, като вземеш с 15% отстъпка тези и много други книжни заглавия, които да ти запълнят дългите есенни вечери.

А ето и още няколко причини да направиш поръчка онлайн:

Безплатна доставка в цяла България

Безплатна доставка в цяла България

Услуга, готова за ползване

Ексклузивни оферти

Услуга, готова за ползване

Лесен отказ на поръчка

Сигурно онлайн плащане

Сигурно онлайн плащане

Условия на кампанията


Предложението е валидно за частни клиенти, при сключване на двугодишен договор за абонаментен план за мобилни услуги на yettel.bg през периода от 01.09 до 30.09.2023 г.

Ваучерът се изпраща на хартиен носител заедно с пакета документи в поръчката. Промокодът е валиден до 10.10.2023 г. Той е персонален и може да се използва еднократно от потребител при онлайн покупка от Ozone.bg. Промокодът се прилага върху всички непромоционални продукти в поръчката от категориите “Ученически пособия” и “Книги”. Книгите от издателства “Егмонт”, “Книгомания”, “Рибка”, “Давид”, “Фют”, “Лисиче” и Книгите с мисия не участват в офертата.